Здравейте!
Приятна новинадойде тези дни ,а именно че господата в Букурещ това лято работят здраво и вече доста хора от кандидатстващите през 2002 получават известия от Букурещ.Това означава,че явно кандидатстващите след 2001 сме доста малко.Дано скоро да имаме и останалите от 2002 новини.
Новини от Букурещ
- estoyanova
- Обратна връзка:
Новини от Букурещ
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
- Дякон Игнатий
- estoyanova
- Обратна връзка:
Така си е!В общи линии времето минава ,а и подготовката за подобно приключение би трябвалода е по-задълбочена като езикови познания за да тръгнат нещата и там.Да не говорим,че интервюта почти няма да има,ако смеизпълнили всичките им изискмания защото в нашият случай дякоене става въпрос за излишно разкарване до Букурещ.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Re: Новини от Букурещ
Тези дни и аз получих писмо за интервю
, да не повярва човек след дългото чакане (от 2001 г.). Получих го по имейл, факс, сега чакам и по пощата да пристигне. Дата ни е на 16 август в 8.30 ч. Ако има някой също насрочено интервю за тази дата, нека да се обади.
Пожелавам и другите да получат същото.
[/b][/i][/u]

Пожелавам и другите да получат същото.
[/b][/i][/u]
към кандидатите от 2002
вчера получихме писмо от Букурещ с което ни искат IELTS, новите формуляри и ако има изменения по старите документи-нови дипломи и стаж ако има-в срок 90дни. Ние сме с файл от Фев2002. Някой знае ли след изпращането им, та дори и на теста, след колко време те викат или пращат писмо за визи. Знам че е индивидуално, но все пак ако някой има повече инфо нека сподели. Благодаря ви.
Явно наистина има раздвижване за тези по новата процедура, но не мога да преценя дали ще чакаме още година след като ги пратим.
Явно наистина има раздвижване за тези по новата процедура, но не мога да преценя дали ще чакаме още година след като ги пратим.
Страхотно новини
, наистина е много вълнуващо че наближава и нашия ред. Аз съм малко озадачена от това как делят кандидатите на стар и нов закон, защото дори и мен по телефона ми казаха, че съм от тези по стария, та аз ги коригирах, нали съм от втората половина на 2002г. Както и да е, важното е че живот и здраве нещата започват да се движат
Успех и късмет на всички, много мина малко остана

Re: към кандидатите от 2002
Аз вече писах в друга тема - фаил от началото на септември 2002 год., изпратихме TOEFL декември 2004 год., в последствие ни искаха да представим и доказателства за съвместен живот, мед. преглед март 2005 год. и покана за визи по e-mail 21.07.2005 год. Не сме викани на интервю.homebg написа: Знам че е индивидуално, но все пак ако някой има повече инфо нека сподели. Благодаря ви.
Късмет на всички!