искат да я платя с VISA или MAster card.
Да ама аз съм още в България и имам само дебитна карта от Евробанк.
Кой ще даде съвет какво да направя.
Намерих си квартира във Ванкувър, но
- MrGeek
- Путлер Капут
Re: Намерих си квартира във Ванкувър, но
Извади си VISA карта от българска банка. Ще ти свърши неоценима работа, особено в началото. В БГ повечето банки издават VISA карти, които са на практика с характер на дебитни, т.е. внасяш някаква сума по сметка и след това си я харчиш през системата на VISA. Този финансов инструмент е просто незаменим, особено в първите дни на канадска територия. След това на място е хубаво да си извадиш канадска secured CC, което ще рече кредитна карта с гарантиран депозит. Единственото кофти е, че трябва да се блокира определена сума, но така веднага получаваш необходимия инструмент.Goreto написа:искат да я платя с VISA или MAster card.
Да ама аз съм още в България и имам само дебитна карта от Евробанк.
Кой ще даде съвет какво да направя.
Само кредитни карти ли вземат? Обясни им, че нямаш такава и ги питай дали не може чрез банков превод или банков чек (bank draft).
Друг вариант: Да кажеш в кой град живееш и, ако някой живущ в Канада който има роднини в същият град иска да им изпрати пари, можете да се договорите той да ти плати наема, а ти да дадеш парите на роднините му.
Друг вариант: Да кажеш в кой град живееш и, ако някой живущ в Канада който има роднини в същият град иска да им изпрати пари, можете да се договорите той да ти плати наема, а ти да дадеш парите на роднините му.
Obey gravity ... It's the law!