are sia stanahme na kalbeta (s Dania)
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
are sia stanahme na kalbeta (s Dania)
kato pobedim, az otivam tam (v Dania) i skromno shte si vzema samo 5 kolela sirene i edna Datska jena (chakai, ili mai beshe 5 datski jeni i edno kolelo sirene)
http://www.canada.com/search/story.html ... 468cf829a6
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
mi ne znam, shte vidim
pradiado mi kato sme bili na voina drugite sa kartili zlatni zabi, krali sa kvoto mogat a toi podkaral edno stado gaski naobratno...
pradiado mi kato sme bili na voina drugite sa kartili zlatni zabi, krali sa kvoto mogat a toi podkaral edno stado gaski naobratno...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Страшна работа е това геополитиката значи, не се знае на къде ще избие. Аз ей тъй ги виждам нещата: Щом го вземем и го шитваме на големият южен брат под аренда за 100 години да си строи силози.Упс
, силуз, че за повече от един няма място
Следващата крачка - Гренландия, нея я правим арабска автономна област и ги изпращаме арабелите там. Доброволно! Под строй. Материал да си строят москйъ-та там колкото искаш! И не се топи! После исландците - те пък ако не щат с мира , със секира - ще им затапим геотермалните ТЕЦ-ве, та да изпукат от студ. После със същите тези ТЕЦ-ве ще топлим арабите в Гренландия, за което те естествено ще си плащат. Във "барели". Фарьорите?! Тях един господ знае за кво са ни, ама хайде, и без туй са ни по път. И накрая хоп ... на гости на бабето със смешните шапки - има ли сме да си връщаме, какво, никой вече не помни. Важното е да и го върнем. Тъпкано.
Така се прави експанзия, а не като Буш! Ние поне знаем какво ни чака вначалото - студ и лед.
п.п. Убий ма ако знам туй силоз ли се пише или силуз
, затова го написах и по двата начина, поне едното да е вярно... Жиевее ми се още 

Така се прави експанзия, а не като Буш! Ние поне знаем какво ни чака вначалото - студ и лед.
п.п. Убий ма ако знам туй силоз ли се пише или силуз

Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
mecan написа: п.п. Убий ма ако знам туй силоз ли се пише или силуз, затова го написах и по двата начина, поне едното да е вярно... Жиевее ми се още

Re: are sia stanahme na kalbeta (s Dania)
KolioBalkanski написа:v Dania i skromno shte si vzema samo 5 kolela sirene i edna Datska jena (chakai, ili mai beshe 5 datski jeni i edno kolelo sirene)

- MrGeek
- Путлер Капут
Re: are sia stanahme na kalbeta (s Dania)
Муахахаха, абе Коле, за какво ти е датска жена бре? Ами техните жени са в категорията на нашите национали по щанги - от най-тежкитеKolioBalkanski написа:kato pobedim, az otivam tam (v Dania) i skromno shte si vzema samo 5 kolela sirene i edna Datska jena (chakai, ili mai beshe 5 datski jeni i edno kolelo sirene)

Я по-добре забрави за тази лудост - виж тука колко фини китайки има, къде си ръгнал за тези скандинавски чудовища

Коле, Колеее, умря наща, ни за теб датски жени и сирене, ни аз на "гости" в Балморал!
Чети тук да видиш http://www.naval.ca/article/Heubert/The ... kings.html

Сбогом...

Сбогом...

Ама тази статия е от 11 Март 2003. Не е ли малко старичка ?mecan написа:Коле, Колеее, умря наща, ни за теб датски жени и сирене, ни аз на "гости" в Балморал!Чети тук да видиш http://www.naval.ca/article/Heubert/The ... kings.html
Сбогом...![]()
![]()
![]()
Ако мислиш че за две години канадците са построили/купили пет-шес ледоразбивача, и са си решили другите стратегически проблеми, военни и дипломатически, описани в нея, значи е стара.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Mr. Geek, az k'vi datchanki poznavam, ako gi pusnem iz grenladnia shte se digne nivoto na okeanite s metar (demek, leda shte se raztopi).
a inache to mai global warminga shte se zasilva shtom dania i canada se biat za parcheta led gore tam...
skoro moje da premestim aruba niakade blizo do severnia polus
a inache to mai global warminga shte se zasilva shtom dania i canada se biat za parcheta led gore tam...
skoro moje da premestim aruba niakade blizo do severnia polus