Spored men 1000 lv pri uslovie che si imash apartament i kola v bg se ravniavat na okolo 2000 - 2500 Cad tuka na parvo vreme.
Ako obache si si ugodil i si si nakupil i tuka tuj onuj i ne si ot 0-lata moze da se kaze che 2000.
На колко се равнява 1000 лв. Бг. месечен доход в Ка.
Аз и моето семействоbateto написа:......Още не познавам никой като мен чист гурбетчия дошъл с ясната цел за някоя и друга година да си направи парите и да се прибира в Бг.,ако има такива ще ми е приятно да се запознаеме и да общуваме като трезво мислещи хора.
- е, вече не си сам

"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
бате, един от моя випуск тук се пише 'попай' дойде като гурбетчия с идеята да изкара няколкостотин хиляди и да си ходи след 5 години,
ама май му хареса и ще остава
а пък идеята да си моряк и да дойдеш тук на гурбет е безумно тъпа по две причини
1-тук вземаш по-малко пари
2-на всичкото отгоре им плащаш данъци
аз ако бях на тебе щях преди 10 години да стана стюард и вече щах да съм с 10 апартамента във Варна рентиер , а не да се занимавам с глупости ама времената се смениха - аз съм по-малък , заплатите в тоя туризъм паднаха малко, а апарамент във Варна вече не е 10'000 долара както до 2002 ами 100'000
ама май му хареса и ще остава

а пък идеята да си моряк и да дойдеш тук на гурбет е безумно тъпа по две причини
1-тук вземаш по-малко пари
2-на всичкото отгоре им плащаш данъци
аз ако бях на тебе щях преди 10 години да стана стюард и вече щах да съм с 10 апартамента във Варна рентиер , а не да се занимавам с глупости ама времената се смениха - аз съм по-малък , заплатите в тоя туризъм паднаха малко, а апарамент във Варна вече не е 10'000 долара както до 2002 ами 100'000