Dnes poluchih pismo ot Canadian embussy v bukoresht, tova dotuka e dobre no mi iziskvat dokumenti koito az neznaia kak da izvadia.
Vsashnost stava vapros za mnogo oficialni documenti kato "an offical presentation of companies from Bolgarian chamber of commerce" otnosno firmite v koito sam rabotil, tezi documenti triabva da vkliuchvat number of employees, the profit, company's exact lokation, address and phone number. Otnosno adresa i telefonnia nomer niama nikakav problem no za vsichko ostanalo v BG ne se izdavat podobni dokumenti osobenno ako firmite ne sa regestrirani v targovska kamara, drugoto koeto e che az kato edin obiknoven slujitel niamam dostap do danni ot takava velichina.
Zatova az reshih da izkaram sadebno aktualno sastoianie na firmite v koito rabotia i sam rabotil, zashtoto tam ima podobna informatsia.
Vaprosa mi e dali sam na pravelen pat i ima li niakoi koito da e izprashtal takiva dokumenti v Canadian embussy. Molia otgovorete mi ako znaete neshto, prosto az sam malko otchaian tai kato chakam poveche ot 3 8) god.
Taesia speshno HELP ... information
- estoyanova
- Обратна връзка:
Здравей!
Ти беше ли минал интервюто?Това пък защо ти го искат!!!!Не съм чула до момента на някой да са го искали.Да не работиш нещо с военните или някакви по-специални неща които са ги притеснили.Аз си извадих справка от НОИ за осигурителните стажове и засега нямам проблеми,но това което са ти поискали е наистина доста сериозно.
Ти беше ли минал интервюто?Това пък защо ти го искат!!!!Не съм чула до момента на някой да са го искали.Да не работиш нещо с военните или някакви по-специални неща които са ги притеснили.Аз си извадих справка от НОИ за осигурителните стажове и засега нямам проблеми,но това което са ти поискали е наистина доста сериозно.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
- estoyanova
- Обратна връзка:
Сетих се още нещо.Изпратих им трудовите си договори които заверих нотариално при доста известен юрист.Това което ти пишат ми прилича на такова.Защото определено иде реч за заверка от юрист на документи в които е упомената дейноста на фирмата най-малкото и може би трудовите договори от тези фирми биха ти свършили работа
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ