Щастливи ли сте в Канада?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Izobshto niama spor - Kanada e mnoooooooogo po dobro mqsto za jiveene.
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
bateto

Мнение от bateto »

Човекът постави въпроса-Щасливи ли сте в Канада ,а не дали е добро место за живеене.Ако питаш мен по твоята логика Хонолулу е още по добро место за живеене,но не съм сигурен дали бих бил щаслив ако живея там само защото е такова..Та можеше да отговориш конкретно-да щаслив съм или не не съм щаслив,а не вятъра да вее байрака.
survivor

Мнение от survivor »

Днес бях на аквапарк. Голям купон, да знаете. 50 долара абонамент за сезона. Само около Сейнт-Совеур, където беше той, има 5-6 тематични парка. Самото селце било много сладко, другата част от групата ни чакаше там, имало джаз концерт в центъра, стъргало, заведенийца, много хора. И да не говорим че съвсем не е само Сеайн-Совеур. Всеки разбира качеството на живот по свой начин, но лично за мен за едно семейство с деца тук има несравнимо повече, при това достъпни развлечения. Да, за нови имигранти възможностите са по-малко заради по-ограничените средства, но ако са решили да не се затварят, особено през лятото винаги могат да намерят нещо. А през зимата ще трябва да се карат ски :D
bateto

Мнение от bateto »

Да така е ,качеството на живота се определя от количеството финикийски знаци.Представям си се като скучаещ милонер от Нанавут как си поръчвам частен полет до Хаваи или Сейнт Соувйор.
survivor

Мнение от survivor »

Да, и за щастието. Като пристигнах тук ми беше определено по-трудно отколкото през последните години в България. И то не в материално отношение. Първото лято повече обикалях, ама предишните две така се бях затворила, само по задачи, а те неприятни. Работа, учене, вкъщи. Излизах рядко. За зимите да не говорим. Сега вече усещам че започва да ми става по-широко около врата и виждам колко приятно може да бъде ежедневието. А има още много да се желае в това направление и още много хубави неща да опитвам :D Тази година ще гледам да видя повече от Канада, че догодина с канаския паспорт тръгвам да откривам Америка.

Бате, допълвам че четох скоро статистика, според която средният квебекар харчи една трета от доходите си за развлечения и тенденцията е нагоре :idea: Слава Богу не съм в Нунавут и им нямам проблемите.
bateto

Мнение от bateto »

Бравос ,каза си го по човешки,признавам ти го.Радвам се ,че се чувстваш удовлетворена без да премълчаваш страданията си което е достойно за уважение.Пожелавам само успехи.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

bateto написа:Човекът постави въпроса-Щасливи ли сте в Канада ,а не дали е добро место за живеене.Ако питаш мен по твоята логика Хонолулу е още по добро место за живеене,но не съм сигурен дали бих бил щаслив ако живея там само защото е такова..Та можеше да отговориш конкретно-да щаслив съм или не не съм щаслив,а не вятъра да вее байрака.
Bate, edinstvenia bairqk, koito se vee ot vqtara e tvoq, che daje i glavata ti se vee...ti ne moja li da stoplish, che shtom mislia, che Kanada e po-dobro mqsto za jivot, znachi i horata sa po-shtastlivi.. :shock: Vkluchitelno i az, za tvoe uchudvane....
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Botzo

Мнение от Botzo »

Щастливи ли сте в Канада?
ДА !!!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

В Канада съм щастлив, и се радвам, че имах възможността да дойда тук, и с радост ще изживея остатъка от живота си тук.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

не
ама аз няма да съм щастлив никъде където ми се налага да работя толкова часа на седмица нещо което не ми допада само за да свържа двата края

добре че го има тоя форум иначе до сега да сам удушил някой от несвъртък и от трябване да решавам математически задачки.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
kerkelov

Мнение от kerkelov »

вси4ко си зависи от теб.4овек трябва доста да се поизпоти за да е щастлив независимо къде живее.
A long time ago
in a galaxy far ,far away
bateto

Мнение от bateto »

аз обичам да се потя само на плажа и когато правя секс.ти какво имаш напредвид.
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

...имах навремето един приятел, който често повтаряше:
"Щастието не е крайна гара в твоя живот, а е начина на пътуване"
В този ход на мисли помислете колко скърцащ и мръсен е този начин в милата ни Татковина...В буквалния и преносен смисъл.
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Сутрин до първото кафе съм толкова нещастна, че мога да убедя и най-големия ентусиаст колко е гадно в Канада. Обаче след първото кафе мога да убедя и най-големия песимист колко е прекрасно в Канада. :lol: Иначе, от както съм тук не сънувам кошмари и сутин се събуждам с мисълта, че ме чака един прекрасен ден. Сигурно това е щастието, не знам. :wink:
Let it go...
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Да.
Но не само от факта, че съм в Канада.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено