Доходи в Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.

Каква ви е месечната заплата?

до 1000$
9
15%
до 1500$
7
11%
до 2000$
8
13%
до 2500$
7
11%
до 3000$
3
5%
до 3500$
4
6%
до 4000$
3
5%
до 4500$
3
5%
до 5000$
2
3%
над 5000$
16
26%

Общо гласове: 62
tochica

Мнение от tochica »

:D :D :oops:
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

RADOSTIN69 написа:
tochica написа:Radostin69
какво имаш предвид ? 26 гласа има към този момент .
ИЗВИНЯВАМ СЕ НАПИСАХ ГО И СЛЕД ТОВА ВИДЯХ РЕЗУЛТАТИТЕ :oops:
Радо, явно не знаеш, но писането с главни букви се възприема като крещене/викане. Коригирай се! :D
Изображение ... и в темите също!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

tochice, mnogo eftino se plasirash be mila...
povdigni malko letvata
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
tochica

Мнение от tochica »

KolioBalkanski написа:tochice, mnogo eftino se plasirash be mila...
povdigni malko letvata
хм.... дали ?
и аз си мислех да закова към 8000 - 10000 на месец , но тогава фоксбатър съвсем няма да ми се обади .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
dionis

Мнение от dionis »

Поредната тема фишек.
Доходите не се определят само от месечна заплата. На всичкото отгоре ставало дума за чисти пари без данъци, че аз откъде да знам колко ще ми е данъка, като не знам колко ще ми е дохода....
Които го интерисува какви са заплатите си гледа в job сайт-те като working.canada.com или monster.cа....
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

tochica написа::D

обръщам се към гласувалите 7 в последната графа над 5000 :
ако сте мъже на възраст между 28 и 35 , пишете ми по едно лично съобщение :D , семейното положение ще обсъждаме по-късно....
На мен това ми звучи като предупреждение към госпожите във форума - пазете си мъжете, особено ако са млади и добре платени.

Изображение
joalexiev

Мнение от joalexiev »

Kakva e razlikata mejdu Quebec i Federalna Canada.
dan
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

tochica написа:хм.... дали ?
и аз си мислех да закова към 8000 - 10000 на месец , но тогава фоксбатър съвсем няма да ми се обади .
8) :mrgreen: той и сега му е трудно, но сериозно разсъждава над идеята :wink: по-скоро се опитвам да схвана какво се крие зад цифрите като изисквания че да мога да направя лайф-лонг кост план. :)
survivor

Мнение от survivor »

bateto написа:Аз ще си пратя данъчната декларация ,ама преди това искам снимков материал и ако може по така .Щом ще си играем на покупко продажба ,а не по любоф предварително искам да се запозная със стоката.Обаче защо е тази възрастова дискримнация ,ние 40 годишните да ммрем ли или да си ходим моногамни.
Виж какво Бате, аз съм на 36 години, така че ще мога да прегледам данъчната декларация само на някой на възраст от 26 до 36 години. Може и дискриминация да е, ама сорри брато, имам си принципи. Но ти не губи кураж! За всеки влак си има пътник. Все ще се намери и за тебе някоя имигрантка или майка на такава между 40 и 50 години :wink:
bateto

Мнение от bateto »

Да бе да с 40-50 год. лелки ще се занимавам ,да ме съдят за герантофилия.Пък и жена ми не дава да вдигам летвата над 30 за да не съм развалял имджа на семейството.Можело по изллючение ,но трябвало да е от класа и с дебела банкова сметка.Кат ша са продаваме поне да си вземем цената.
Аватар
totev

Мнение от totev »

Пукнат цент не съм изкарал в Канада, но отсега чувствам че няма да ми стигат.Важното е как се чувствате с парите които изкарвате ,не толкова количеството им.Някои тук беше казал че най-хубавите му години са били тези с най-малко пари-студентските.Това не беше по темата ама е тъпо да си мерите пишките по интернет, в което доста залитате.НЕ прекалявайте, хора всъкакви, съдби всякакви.
...мразя мастика без айрян...
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

bateto написа:Можело по изллючение ,но трябвало да е от класа и с дебела банкова сметка.Кат ша са продаваме поне да си вземем цената.
Не знам дали банковата сметка на каката ще е дебела, но тя със сигурност. :lol:
Изображение ... и в темите също!
bateto

Мнение от bateto »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Заключено