Бате, като ти е толкова мъчно и тежко за БГ и стандарта там, защо невземеш да си идеш по-скоро, така ще е най-добре, така като гледам, много се измъчваш май...
bateto написа:Аз съм съгласен с икономиката и не се оплаквам за да ми отговаряш поучително,просто пита кога беше това и аз си направих труда да ти дам отговор ,който така и така не ти е нужен след като си достатъчно начетен .Тогава защо ми зададе въпроса -кога кад е бил равен на лева ,т.е. защо постави на съмнение казаното от мен .
Ако смяташ, че ти отговарям поучително значи трябва да се чувствам поласкан. Защо мислиш, че отговора ти не ми е нужен, напротив просто исках да разбера съотношението USD/CAD тогава и сега, и откъде разбра че съм достатъчно начетен. Благодаря ти, че си направи труда да ми отговориш.
П.П. И накрая 1.32лв. е точно по средата между 1.00лв. и 1.61лв.
Последно промяна от Таратор на Съб Юли 23, 2005 12:34 am, променено общо 1 път.
Tutankamon написа:Бате, като ти е толкова мъчно и тежко за БГ и стандарта там, защо невземеш да си идеш по-скоро, така ще е най-добре, така като гледам, много се измъчваш май...
Спри се и ти бе човек. Не ви ли омръзна вече да качвате хората по самолетите за Бг? Всеки е достатъчно умен да прецени къде да работи и живее.
обръщам се към гласувалите 7 в последната графа над 5000 :
ако сте мъже на възраст между 28 и 35 , пишете ми по едно лично съобщение , семейното положение ще обсъждаме по-късно....
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
ако сте мъже на възраст между 28 и 35 , пишете ми по едно лично съобщение , семейното положение ще обсъждаме по-късно....
Виж какво Точице, ако семейното положение няма значение, може да се намерят и други кандидатки за лично съобщение. Ама личното съобщение да бъде придружено от сканирана последна данъчна декларация ако обичате
Аз ще си пратя данъчната декларация ,ама преди това искам снимков материал и ако може по така .Щом ще си играем на покупко продажба ,а не по любоф предварително искам да се запозная със стоката.Обаче защо е тази възрастова дискримнация ,ние 40 годишните да ммрем ли или да си ходим моногамни.
bateto написа:Аз ще си пратя данъчната декларация ,ама преди това искам снимков материал и ако може по така .Щом ще си играем на покупко продажба ,а не по любоф предварително искам да се запозная със стоката.Обаче защо е тази възрастова дискримнация ,ние 40 годишните да ммрем ли или да си ходим моногамни.
Май май ще си ходим моногамни.
И аз съм в тая категория-на четирисетгодишните.
Ама ако акаунта ти е добър току виж ти се отворил парашута
Док.... :smokin:
ех а аз така исках да се запознаем. пак имуществен ценз и аз пак в средата. омръзна ми така....