Карибски фестивал в North Vancouver!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
VanBC
Модератор

Карибски фестивал в North Vancouver!

Мнение от VanBC »

Ванкувърци, особено живеещите в North Vancouver, не пропускайте ежегодния Карибски Фестивал! Голям купон е: http://www.caribbeandays.ca/
:beer: :D
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Торонтяни, аз ви приканям да пропуснете този фестивал в Торонто.
На него полицайте (в този случай, горките) трябва да носят 3 чифта панталони в жегата защото ги режат с бръснарски ножчета в тълпата.
http://www.caribana.com/

ако искате да послушате и да погледате шедйоври се разходете из даунтаун с уоки-талкие и послушайте мургавите съграждани как си бърборят ...а ако сте от нежния пол може и да ви дадат бизнес карта с номера на хотелската им стая ...

ако сте с всичкия си ви препоръчвам да не стъпвате в даунтаун по това време.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

KolioBalkanski написа:Торонтяни, аз ви приканям да пропуснете този фестивал в Торонто.
На него полицайте (в този случай, горките) трябва да носят 3 чифта панталони в жегата защото ги режат с бръснарски ножчета в тълпата.
Коле, нема, нема, па фанеш та ме фърлиш в музиката :D Кога са ги рязали тия полицаи ?
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Ей, я стига сте ми разводнявали темата :luk:

Това копче най-отгоре на форума не го ли виждате: Изображение

:D :lol: :beer:
Obey gravity ... It's the law!
Заключено