sweety написа:
Искам да дам на моите момиченца шанс да пораснат в друга среда, да могат да карат по цял ден колелата, ролери, кънки и т.н., да се изучат и да си намерят това, което в България няма да могат. ...:rev:
хм, това за средата е доста относително- да ти поясня че това е страната на педофилите и сексманиаците, наркотици да си купиш е лесна работа, а и не си мисли че тука престъпността е ниска- вчера казаха че убийствата за Торонто за миналата година са 94, никак не е малко на 3-4 милиона...
иначе това за ролерите и колелата добре звучи, ама...
sweety написа:
Искам да дам на моите момиченца шанс да пораснат в друга среда, да могат да карат по цял ден колелата, ролери, кънки и т.н., да се изучат и да си намерят това, което в България няма да могат. ...:rev:
хм, това за средата е доста относително- да ти поясня че това е страната на педофилите и сексманиаците, наркотици да си купиш е лесна работа, а и не си мисли че тука престъпността е ниска- вчера казаха че убийствата за Торонто за миналата година са 94, никак не е малко на 3-4 милиона...
иначе това за ролерите и колелата добре звучи, ама...
Вчера казаха по телевизията че Онтарио било с най-ниска престъпност в Канада (което мен малко ме учуди щото имаше един период дето всека седмица някакви негра се стреляха и за разлика от мутренските атентати в БГ, тук имаше пострадали случайни минувачи). А тва за наркотиците че е супер-лесно е дрън-дрън, аз досега не съм видял никой да продава наркотици, а адаша ТНС в Квебек не може 1 година да си намери трева
браво адаш тъкмо щях да го кажа-за сметка на това елате във Варна и въпреки че не съм си бил там известно време за 1 ден ще ви намеря кой каквото иска,за трева няма да говоря - тва не е наркотик- ще ми отнеме време колкото да отида до денонощния за бира.
има и още нещо като съм си в бг се озъртам ако съм навън или в заведение ,като обран евреин ,а ако се прибирам нощем пеша и съм с жената сериозно се притеснявам -честна пионерска , докато тук никакви страхове - нощем си ходиш с половинката спокойно по улиците, само веднъж стнах жертва на нападение , но тва е смехотворно вместо страшно.
като си бях в Бг последно мой много близък приятел ми каза ,че си купил пистолет - а той е известен с това, че пистолет не му трябваше преди по принцип , за да се разправи с някоя компанийка сам и това при положение ,че в заведението си имаше 30-40 човека охрана.
това спокойствие тук е едно от най-положителните неща.
Да се върнем към темата:
100% за Канада!!!!!!!!!!!!!!!!!
От вчера Канада легализира еднополовите бракове. Канадският закон предвижда и възможността за осиновяване на деца от еднополовите семейства. За сравнение, съответният закон в Белгия например, не позволява на хомосексуалните двойки да бъдат родители.
shantros написа:Да се върнем към темата:
100% за Канада!!!!!!!!!!!!!!!!!
От вчера Канада легализира еднополовите бракове. Канадският закон предвижда и възможността за осиновяване на деца от еднополовите семейства. За сравнение, съответният закон в Белгия например, не позволява на хомосексуалните двойки да бъдат родители.
И аз съм като Канък " Канада завинаги"
Ей това е вече една друга гледна точка по въпроса !
kakto kazah predi:
Welcome to Canada, where you can marry a fag but you can't smoke one!!!
za alkohola da ne govorim...
ama vij, deca da jiveiat v pederaska kashta - mi daaa, k'vo losho ima v tova?
ot tova poveche niamam k'vo da se razpraviame.
za drugovete, ne znam kak e v BG no v Canada sa shiroko razprostraneni.
V Montreal (THC - zabeleji) sam bil v bar deto se razkarvashe edna devoika v VIPto s tablichka za smarkane...
a ako verno ne mojesh da si namerish treva se razhodi do niakoi ravei bar i se poogledai malko , barzo shte razberesh koi e dilera, kef ti treva, kef ti E, kef ti neshto po taka...moje i da popadnesh na niakoe nashenche da ti gi dade s otstapka.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
твърдо против от гледна точка на здравия разум- тъй като хомосексуализма ако не е заболяване като минимум е противоестествен , защото както знаем основна характеристика на живота е да се размножава , което не може да се размножава е уродство.
в този смисъл една дефектна двойка е недопустимо да и се дава право да опитва да възпитава нормални деца,тъй като поне личния пример има значение.
пример за дефектно възпитано дете ДжоДи Фостър отгледана от лесбийска двойка - самата тя госпожица.
естествено за дефекта на обратните те не могат да бъдат обвинявани и трябва да имн се дадат равни права както на инвалидите и това е направено - и това е достатъчно.
няма нужда да се стимулира разпространяването на дефекта.
моето лично мнение изхождайки от личните ми чувства - все ми е тая или "баш ма боли к*ра" пръйте кот искате.
ако иска някой утре да отиде да се вземе с козичката си при кмета и после да си осиновят и дете/козле - козето мляко било полезно чувам.
THC написа:в този смисъл една дефектна двойка е недопустимо да и се дава право да опитва да възпитава нормални деца,тъй като поне личния пример има значение.
пример за дефектно възпитано дете ДжоДи Фостър отгледана от лесбийска двойка - самата тя госпожица.
THC написа:
ако иска някой утре да отиде да се вземе с козичката си при кмета и после да си осиновят и дете/козле - козето мляко било полезно чувам.
Ти се майтапиш,но като нищо след няколко години и това може да доживеем!В квартала в София имаше една стара мома дето се шпърцаше с канадския си вълчак Отношенията им бяха публична тайна :idea: В "Нощен Труд" пък бях чел преди време статия за някакъв веселяк дето изливал първичните си инстинкти на сите животни в личното му стопанство(да не навлизам в подробности).
Та като се замислиш,защо и тези хора да нямат право да споделят остатъка от живота си с любимото същество!?
Lub0 написа:
Как можа този народ след 1300 години история и култура да роди азис и култа към мобилният телефон!
гъзис е рекламен продукт!Нима смяташ за по-добро легализирането на бракове м-у педеруги?Да не говорим,че им били разрешили и деца да осиновяват(ако е вярно)!!!Колкото до култа към мобилният телефон-тук смятам,че също се е появил Последно един колега събираше погледите с един модел на Панасоник,който му го били донесли от Европа и който беше на мода в България преди 2 години!За последната година всичките ми колеги които имаха мобилни си ги смениха с по-нови модели,а тези които бяха без телефони си накупиха и познай дали картинката от България не се повтаря и тук?
m ne znam,
moite poznati poveche govoriat otkolkoto da si gledat telefonite
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
THC написа:в този смисъл една дефектна двойка е недопустимо да и се дава право да опитва да възпитава нормални деца,тъй като поне личния пример има значение.
Така е, аз не съм видял още круша да роди ябълка.
Ашладисвам млади сливи.........
Не само круши раждат ябълки ,а лимони раждат портокали,джанки раждат сливи и т.н. ......овощарството се развива..........