След интервю колко може да се изчака без да има пробеми

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Helga
Обратна връзка:

След интервю колко може да се изчака без да има пробеми

Мнение от Helga »

След като минах интервю и получих сертификат, в сертификата пише че важи 3 години. Сега следва пращане на определени документи в Букурещ за да получа медицински. Някои има ли представа колко време може да се забави изпращането на тези документи? Трябва ми коригирана декларация от бащата за да пътува детето ми с мен - но мога да я получа април - ще има ли проблем ако 9 месеца не пускам никакви документи или трябва някаде да се обадя и предупредя? Благодаря на всички които могат да ми дадат съвет. :)
Аватар
c200

Мнение от c200 »

здр!
на никого не трябва да се обаждаш, ние задържахме година и 2 месеца. сертификата е валиден 3 години, както си видяла
успех!
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Аватар
Denis
Обратна връзка:

Мнение от Denis »

Няма никакьв проблем.Ние задьржахме 10месеца.Според мен,без проблем можеш до задьржиш 1г. и 6м.
Botzo

Мнение от Botzo »

Да истина е .........
познавам човек "задържал" две години и половина. Така че няколко месеца са без абсолютно никакъв проблем. Канада е част от британската общност. След кат оса казали три години, значе ще важи точно толкова.
Helga
Обратна връзка:

Мнение от Helga »

Blagodaria vi mnogo za otgovorite :)) iskreno se radvam che vi ima:)))
Заключено