goliama mechka написа:bgmontreal написа:todor73 написа:super si go napisal bat ivane
mastiti bankeri, "uvajavani" biznesmeni ... lai..ari. basi i sredata

.
danik az ti kazah i predi ne mi haresvash nesto sled prestoia si v bg.
нали се шегуваш за средата
ако ми намериш по-добра тук евала!
дотогава само си говорим да си чешем езиците
Za pyrvi pyt si obshtuvam s takiva snobi.Ia se chuite malko,sredatat mi e takava,poznavam tozi poznavam onzi.Male,vie sys siniata kryv,kyde pishete iz forumi na ptrostosmyrtni kato nas,deto ne sme uchili s nikoi,i nikogo ne poznavame.I kakvo losho ima chovek da pita kak da napishe chek,ne razbrah,nali tozi forum e zatova,da si pomagat horata,a ne da s epodigravat.Vie deto v BG v 1-vo otdelenie sa vi uchili da popylvate chekove,ste dobre,ami nie s gaidete,kakvo da kajem?
мечка явно много те кефи да се ядеш с мен, та разбираш колко ми е кеф да се яда със сашката.
не знам каква синя кръв балнуваш, аз казвам каква може да ми е средата в БГ, защото се зароди спор.
Забелязвам, че коментираш със злъч всеки мой постинг, аз за разлика от твоя приятел сашката не тръбя на ляво и надясно какъв съм, а просто и ясно се аргументирам на въпрос за средата и казвам, че повечето имигранти няма да имат същата среда тук.
А аз например никога, ама никога.
Нито се държа като министър, както се държеше, а и още сашката нито съм нарекъл някой сноб или нещата които ти и други си позволявате.
Когато почнеш да четеш малко повече по темите по които се изказваш, ще ти стане ясно защо го ям сашката за чековете.
Айде и прати един патриотичен по-здрав на братята 'мириканци.