ееее верно ли са изсекли смокините по скалите на созопол и са разкарали капанчетата дето продаваха облак в пластмасови чашки за без пари?
егати тъпотията

че то тва му беше хубавото на градчето
Любо, вчера пак сме били на едно място само дето аз,Елиа и т.н. карахме ролери - вече съм страшно невероятно добър ролер!следващия пър ще ме снимат по тивито 100% паднах само 3-4 пъти и без контузии.
а и минахме покрай едни българи ама нито един от тях не познавахме.
и португалската заря позяпахме-става.
вижте сега - има хора , които цял ден могат да зяпат някакви мръсни задни дворове, да деградират, вместо да се развиват или просто да не искат да приемат мястото където са дошли, с разликите му, като място където ще живеят, социала да не им стига и т.н.и това май е без значение какви са били преди това в Бг-то обаче спомняйки си за някои неща обратно в Бг-то , направо ги е яд какво са пропуснали и как са се набутали като са дошли.
има и други ,които приемат разликите , променят си начина на живот по-бързо или по-бавно според зависи и ходят на хубави места , работят нещо дето ги кефи или поне не ги дразни много или започват да учат едно-друго , намират си нови приятели и си живеят сравнително добре и спомняйки си за някои неща обратно в родината даже се радват ,че са се отървали.
а най-често едни и същи хора се причисляват към всяка от двете групи, според зависи как са спали/е*али/яли/пили ...и други преживявания
тъй че не се заяждайте за глупости всеки да ходи където го кефи-свят широк държави много,както обичам да казвам:
за самолетен билет до Бг и социала стига.
Тъй че нИдейтИ рИва, а на такива като батето дето събират пари да се върнат в Бг с тях им се чудя на акъла.
ами половин един милион долара в Бг не са пари и с тях нищо сериозно не можеш да направиш-не са едно и две разорените барчета на пампорджиите във Варна,беше то едно време мътната вода няма данъци, няма фактури, контрабанда всеки кара и всеки си затваря очите за всичко срещу малко пари-умря тая- от друга страна пък, ако можеш и там и тук ще можеш,даже по-лесно.
Такива кат професор Сашо- и той де е тръгнал студент да става - в европа на безплатното образование не се фанал тръгнал у Тороно по 20000 на година да дава
Оше един афоризъм да имате предвид :
Упорития труд ви се отплаща в бъдеще, а мързелът ви се отплаща на момента!