Време е за нов митинг в защита на мед сестрите ни в Либия

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

vnenovbg написа:Здравейте , и моята съпруга е медицинска сестра в реанимация и като знам при какви условия работят момичетата - кръв , катетри , стрес и т. н. , направо да ви кажа не може да позволим един селски тарикат да си играе с тях като с мишки . За съжаление тук в България - хората са прости / не необразовани / и държавота е съответно слаба , та сега си патят сестрите и палестинския доктор.
Дано сега комунистите дето си пиеха кафето с тоя дърт педал - Кадафи малко се задействат.
А така!!
Надежда Михайлова се осра тогава а сега други да и бършат задника.
Пак ли до комунистите опряхме?
Сега нещата за съжаление са много по-сложни и трудни за оправяне.
Дано външната ни политика успее да ги освободи.
Док.......
TROUBLEMAKER
vnenovbg
Обратна връзка:

Мнение от vnenovbg »

Като гледам какво пишеш - незнам по-какво си доктор - може би по приказки .
Всеки прави , каквото може !
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

vnenovbg написа:Като гледам какво пишеш - незнам по-какво си доктор - може би по приказки .
Прощавам ти приказките защото съм сигурен,че не знаеш за какво става въпрос.Пък и може би не си се интересувал.
Ако в действителност знаеш добре за какво става въпрос нямаше да говориш така.Прекалено дълго е за да започна да ти описвам толково обемна информация сега.
Също съм сигурен,че когато аз се опитвах да проправям пътя на демокрацията от преди 15 години и си търках обувките по митинги,и ядох боя от полицията пред Народното Събрание през февруари 1997 когато сваляхме правителството на Жан Виденов ти си ходил/а прав/а под масата и...............въобще си толково далеч от истинана,че не можеш да си представиш!
Така,че що не си спестиш язвителните подмятания и се скриеш.
Това което ставаше и продължава да става в БГ никога не е имало и все още няма нищо общо с демокрацията и законите.
Кой знае и не знае тръгнал квалификации да прави!
А стига бе!
Аман от простотии!
Стига с тия принципи от рода-Щом не си с нас значи си против нас!
Е това е водещия принцип на СДС.
Да ама трябва да си бил вътре за да ги разбереш какво представляват всъщност в момента.
А каква е вината на Надежда?
Ами заинтересувай се,питай и прочети пък тогава ела да си говорим отново.

СДС беше ИДЕЯ,КАУЗА и..........за съжаление тя вече е мъртва.
Док.........
TROUBLEMAKER
Заключено