Molq spodelete opita si! Pri pristigane za parvi pat s imigracionna viza v Toronto kolko vreme minava ot kacaneto na samoleta do napuskaneto na aerogarata.
Ideiata mi e da hvana vlak, dva chasa sled kacaneto na samoleta. Dali shte uspeia?
imigracionna slujba na letishteto
ako si supersonic sthe go hvanesh, ama koi sthe se angazira, che nyama da go izpusnesh, mi ako poleta ti zakasnee i drugi podobni. tuka may nyakoi praveshe i horoskopi, vreme e da go postavim na izpitanie, bez tuy sam mu obiden, che ne mi napravi horoskop, pak sega vsichki mi znayat rozdennata data i godinkite
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: imigracionna slujba na letishteto
И според мен 2 часа за такова упражение определено няма да стигнат. Първо, как да е сигурен човек че самолета ще спази разсписанието? След това, дори и самолета да е кацнал навреме, летището е голямо и отнема време самото придвижване из него, а ако има повече пристигащи полети (самолетите от Европа обикновенно пристигат следобяд в общо взето малък интервал от време) съответно на паспортната проверка ще е лудница, след това като сложиш и минаването през имигрейшъна, трябва също да се предвиди и време за взимане на багажа, само до тук може да са минали повече от два часа, без човек да е излезнал от летището. След което трябва да прибавиш и пътя от летището до гарата (от коя гара ще пътуваш?), може също да ти се наложи да почакаш и за такси - особено ако има доста пристигащи по същото време. Трябва да предвидиш и време за жп гарата, мисля че VIA Rail съветват пътниците да бъдат на гарата поне половин час преди тръгване на влака, особено ако трябва да си вземеш билета на място.sonik написа:Molq spodelete opita si! Pri pristigane za parvi pat s imigracionna viza v Toronto kolko vreme minava ot kacaneto na samoleta do napuskaneto na aerogarata.
Ideiata mi e da hvana vlak, dva chasa sled kacaneto na samoleta. Dali shte uspeia?
- Rainmaker
Re: imigracionna slujba na letishteto
Shte e mnogo trudno.sonik написа:Molq spodelete opita si! Pri pristigane za parvi pat s imigracionna viza v Toronto kolko vreme minava ot kacaneto na samoleta do napuskaneto na aerogarata.
Po-dobre ne riskuvai.
ти пък къде си тръгнал с този влак, още не си кацнал и айде на влака:D
иначе на жп гарата е задължително да си 30 минути преди тръгването на влака!!! а понякога, при някои маршрути се налага и чекиране на багажа като на летището, така че тези 2 часа стават 1.30 на практика :idea: а от летището до Юнион е поне 50 минути, отгоре на всичко ако все пак направиш невъзможното и стигнеш то ще ти продадат от най скъпите билети
примерно аз съм купувал за Монреал билет от 140$ , но съм купувал в последния момент от 320$, така че направо забрави за тоз вариант.
иначе на жп гарата е задължително да си 30 минути преди тръгването на влака!!! а понякога, при някои маршрути се налага и чекиране на багажа като на летището, така че тези 2 часа стават 1.30 на практика :idea: а от летището до Юнион е поне 50 минути, отгоре на всичко ако все пак направиш невъзможното и стигнеш то ще ти продадат от най скъпите билети

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!