Стига глупости бре хора. То от мухата стана слон!?! Аз съм чувал, че на други известни куриерски фирми са се случвали подобни случаи /UPS, DHL ....да не ги изброявам сега /- дори веднъж чух и че са били загубени документи, не просто посмачкани при носенето и кво да мисля? Ми гадно за пострадалия, особено ако е на мой гръб и аз ще се чувствам кат bate Many, ами няма идеални

за жалост

Сега като сте ги изпратили вече независимо с коя фирма, ви пожелавам да нямате проблеми!
Когато ние си изпратихме паспортите със Спиди тази година, още куп хора около нас също си ги изпратиха до Букурещ с нея. Никой нямаше проблем. Хората си ни ги докараха в срок /доколкото си спомням беше - най-късно до 30 дни, но дойдоха много по-рано/, донесоха ни ги порядъчно до вкъщи и си бяха съвсем добре - нито бяха повредени, нито смачкани, нито петънце дори нямаше по тях. Бяха си в найлонов плик и всичко беше наред.
Не съм адвокат на Спиди и не ми пука дали с тях ще си изпращате пратките. Съветът ми е да спрете да се паникьосвате като в приказката за Нероден Петко, по-спокойно, че в Канада ще ви трябват по-здрави нервички... Аре, останете със здраве