В Канада е супер-скапано

Още като слязох от самолета ми направи лошо впечатление, че никой не се беше сетил да ми опъне едно червено килимче. Извод - канадците са глупави и мързеливи. Ама има още - на втория ден пускам резюме до Niagara Falls Inc - по български образец и с малко правописни грешки (писа го ми го още в България Тошко студентчето от Минно-Геоложкия) ама кво толкова - аре нема ми са прават тия канадци бе, българския език е световен (и Господ е българин освен тва). Кандидатствах за директор на водопада. Викнаха ме на интервю - бе тия тъпаци за кво ме викат на интервю кат не могат да комуникират бе - аз говоря български (и малко развален руски - "ну девачка, харашо на Залатъйе Пески, ибря"), те ми говорят на нещо дет ми прилича на английски ма не съм мноо сигурен щот плямпат много бързо. В началото ми рекоха "Хай" и аз си викам "Аха, на добре отива работата, тва ми звучи като Хай(де), почваш !" Нема да им се даваме на тия - студено отговорих "Ми айде де кво чакате". Аз мое да съм завършил Митология на скандинавските народи в Славянския университет, ама на тия за по-малко от $75 на час нема да им работа !
Не ме взеха. Кретени. Извод - канадците не могат да комуникират и са стиснати. Ама само да намера Киро Канадеца - той ми наду главата в БГ - "Канада", кай, " в Канада е истината. Там с едната ръка береш долари от дърветата, с другата само въртиш волана на Ферарито леко-леко. Там е истината - бегай докато има келепир." Само да го намеря, че нещо се е покрил щот го разледват за нелегален внос на връзки за обувки от Гърция. Само да го намеря...