За или против Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
bateto

За или против Канада

Мнение от bateto »

Тя тази тема е най дъвкана от създаването на форума ,да не кажа най баналната и изтъркана ,обаче ми се струва напоследък малко пренебрегната и позабравена ,та ...
Давайте вие сте на ход -ЗА или ПРОТИВ :D
Botzo

Мнение от Botzo »

Абе бате ........ точно ти ли? Не ти ли писна, разбирам да е някой дето се е регистрирал преди 2 дни, ама ти ...........
Да не си в отпуска?
bateto

Мнение от bateto »

Ми като няма ентусиасти,защо пък не и аз ,скука,скука,както се пее в песента -шоу мъст го он. :(
InCa
Обратна връзка:

ZA

Мнение от InCa »

Ами какво да ви кажа - аз съм ЗА! Нищо и няма на Канадата! Като не ви харесва се връщайте в България! Много са интересни хората - плюят по Канадата а стоят тука ! Тц тц...
Последно промяна от InCa на Вто Юли 19, 2005 9:13 pm, променено общо 1 път.
Botzo

Re: ZA

Мнение от Botzo »

InCa написа:....Като не ви харесва се връщайте в България!...
Ха InCa,
това са мой думи от преди 2 години :thumbsup:
bateto

Мнение от bateto »

InCa на тебе кво толкова ти харесва,сподели да ни запоанаеш,а не ни качвай така безотговорно на самолета .Та на теб кво толкова ти харесва?
MGA

Мнение от MGA »

Бате, ти тая тема за какво я пусна- много те интересува мнението на хората за Канада или просто за да гледаш сеир?!
bateto

Мнение от bateto »

Моля само без риторични въпроси,на други отговарям.
Аватар
clio
Модератор

Мнение от clio »

Мисля, че тази тема е за джънка или под храста, а бате?
Съществува една теория, според която, ако някой някога открие какво представлява Вселената, то тя моментално ще изчезне и на нейно място ще се появи нещо още по-загадъчно и необяснимо. Съществува още една теория според, която това вече се е случвало.
bateto

Мнение от bateto »

Мисля ,че тази тема се отнася за Канада,разтворете сърцата си ,открийте душите си,кажете си мъката.Храста мисля е за разтоварващи ,а н за съдбоопределящи теми.
Моля само за сериозни коментари по тоя толкова сериозен въпрос.
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

InCa написа:Ами какво да ви кажа - аз съм ЗА! Нищо и няма на Канадата! Като не ви харесва се връщайте в България! Много са интересни хората - плюят по Канадата а стоят тука ! Тц тц...
Бате,пак почнаха да товарят на самолетите. :D :D Сигурно и билети ще предлагат да купуват.Е моя е еФтин само около $500,ама с твоя бая зор ще видят :shock: :shock: Ама нали са преуспели "канадци"-нали така пишат по форумите :P :P :P
Botzo

Мнение от Botzo »

Guinness написа:.....Е моя е еФтин само около $500.....
На теб никой не ти предлага, къде се буташ?
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

В Канада е супер-скапано :evil: Още като слязох от самолета ми направи лошо впечатление, че никой не се беше сетил да ми опъне едно червено килимче. Извод - канадците са глупави и мързеливи. Ама има още - на втория ден пускам резюме до Niagara Falls Inc - по български образец и с малко правописни грешки (писа го ми го още в България Тошко студентчето от Минно-Геоложкия) ама кво толкова - аре нема ми са прават тия канадци бе, българския език е световен (и Господ е българин освен тва). Кандидатствах за директор на водопада. Викнаха ме на интервю - бе тия тъпаци за кво ме викат на интервю кат не могат да комуникират бе - аз говоря български (и малко развален руски - "ну девачка, харашо на Залатъйе Пески, ибря"), те ми говорят на нещо дет ми прилича на английски ма не съм мноо сигурен щот плямпат много бързо. В началото ми рекоха "Хай" и аз си викам "Аха, на добре отива работата, тва ми звучи като Хай(де), почваш !" Нема да им се даваме на тия - студено отговорих "Ми айде де кво чакате". Аз мое да съм завършил Митология на скандинавските народи в Славянския университет, ама на тия за по-малко от $75 на час нема да им работа !
Не ме взеха. Кретени. Извод - канадците не могат да комуникират и са стиснати. Ама само да намера Киро Канадеца - той ми наду главата в БГ - "Канада", кай, " в Канада е истината. Там с едната ръка береш долари от дърветата, с другата само въртиш волана на Ферарито леко-леко. Там е истината - бегай докато има келепир." Само да го намеря, че нещо се е покрил щот го разледват за нелегален внос на връзки за обувки от Гърция. Само да го намеря...
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Miteto, super si! Sled tebe nyama kakvo da kaja, osven da dopalnya i az, che tazi tema e davkana mnoooooogo pati i naistina banalna. V krayna smetka, koyto pluye i mrazi Canada shte prodaljava da go pravi, kakvito i davodi da mu izkara chovek kolko e hubavo tuk. i obratno, na koyto mu haresva Canada i oshte poveche, koyto obicha Canada kakvoto i da mu kazvat, otnoshenieto si nyama da promeni.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
InCa
Обратна връзка:

Мнение от InCa »

Аз ще ти кажа за Киро Канадеца! Той ме нави да идвам тука...

Страшен си! Със глас се смях на поста ти :D
Заключено