incorporation?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Sia

incorporation?

Мнение от Sia »

Здравейте,
Има ли някой, който работи чрез recruiter и има регистрирана фирма в Канада? Интересува ме процедурата по регистрацията и др. неща. Ако някой има опит по тази тема, моля пишете. Мерси.
Сия
bateto

Мнение от bateto »

Аз работя долу горе по тая схема ,какво точно те интерисува ,ако е само как се регистрира фирма отговорът е много лесно и бързо.
Отиваш на Плац Виктория 800 ,казваш им ,че искаш да регистрираш инкорпорейтед ,дават ти едни формуляри които трябва да попълниш,те по скоро са образци,дават ти сайта на който ги има тия същите формуляри,попълваш ги,принтираш ги и им ги носиш с 300д. ,питат те след около седмица -10 дни на адрес ли да ти изпратят ;решението; или ще отидеш сама в офиса им да си го вземеш.Ако искаш след това можеш да се регистрираш и по ;ДДС;,адресите на кебек и федералните ще ти ги дадат там,става с едно ходене и на двете инстанции без рандеву и такси,намират се в същия район наблизо където се регистрира и фирмата.
Sia

за bateto

Мнение от Sia »

Благодаря за бързия отговор. За сега основно ме интересува регистрацията на фирмата. Случаят е малко по-различен, защото започнах регистрация по интернет чрез сайт, линк към който даде recruiter-а и не съм на ясно с процедурите, които следват. Предполагам, че на адреса, който посочваш ще ми дадат повече информация за моя случай. Знаеш ли къде мога да намеря информация за управлението на такава фирма (данъци, такси, осигуровки, счетоводство и т.н.)? Мерси
Заключено