Zasto ne idvat barkodovete?
-
Zasto ne idvat barkodovete?
След тригодишна изтощителна процедура най сетне минахме успешно интервю /второ/ на 14. 04. 2005 и на 27.05. им изпратихме нужните документи по пощата. На 9. 06. получихме обратната разписка, че на 6. 06. писмото ни е пристигнало в Букурещ. И от тогава нямаме нищо от тях. Доколкото съм чел от форума трябваше да получа баркодовете десетина дена след като съм изпратил документите, а оттогава минаха 50 дена. Моля пишете ми какво може да се е случило и дали да не ги обезпокоя със имейл или писмо или да чакам още. А възможно ли е баркодовете да дойдат заедно с медицинските. Ще ми дадете ли имейла на посолството на Квебек в Букурещ? Има ли някой който чака толкова много баркодовете? Благодаря ви предварително
Май не сте единствени, и аз съм с получени в Букурещ документи на 01-06 и без писмо с баркодове, нещо се мотаят напоследък, мързи ги
:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=13613
Писалите на мейла им са получили стандартен отговор, че в момента обработват месец Май. Реших да изчакам без да ги безпокоя.
Предполагам, че ще се изсипят накуп в края на месеца. Нека драсне един ред, който ги получи щото както знаем Август месец е .........

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=13613
Писалите на мейла им са получили стандартен отговор, че в момента обработват месец Май. Реших да изчакам без да ги безпокоя.
Предполагам, че ще се изсипят накуп в края на месеца. Нека драсне един ред, който ги получи щото както знаем Август месец е .........

- Danail
- Обратна връзка:
Ами и ние ги изпратихме нашите док в началото на юни и получихме обратната разписка, че са получени на 07.06.05 и толкова. Чакаме. Пчеличка каза, че може да пристигнат и с медицинските. Не знам. Ами ще чакаме, нема да ги безпокоим още...
Бъди смел, а когато не си, преструвай се , че си, никой няма да усети разликата!