i tazi sedmiza ne doide tova pismo za vizite((((
i tazi sedmiza ne doide tova pismo za vizite((((
priqteli, suforumzi.kak ste? kak mina sedmizata vi?pri men li4no beshe taka:2,do 3 puti na den redovna proverka na poshata mi za e-mail ot Ro,i v poshtenskata kutiq. trudno minavat dnite ,kogato 4aka6 neshto mnogo, a to vse ne idva....kude sa tiq pisma? zashto taka se bavqt tiq xora? pak li xvanaxme vakanziqta im??ne im puka na tiq xora, 4e nie tuk tro6im nervi,koito tolkova mnogo 6te ni trqbvat posle za istinskite prejivqvaniq....ima li nqkoi s pokani za vizi??ot petuk,imam predvid??
И ние сме на същия хал. На 02.03.05г. направихме медицинските, някъде след средата на април поискаха нови снимки на белия дроб на съпруга ми /не знам защо, той дори не пуши/ и сега чакаме вече трети месец. А е важно защото сме пуснали за продажба наше жилище и щеше да е е по-спокойно да си правим по - точни сметки.То и без това срока е една година от първия мед. преглед, но друго си е човек да е напълно сигурен. Мисля си да се обаждам ли да питам тази межд. организация на Патриарха, дали знаят нещо?
pisma
az mislq,napravo da i zvunnete ili da pusnete e-mail v bukure6t,... nqma da vi izrejat,, zvunete na tel:0040213075013KORNELIA ANASTASIU.mnogo e liubezna,kajete si imeto na vode6tiq i nomera na fila B...... ili tam kakto e,,, tq govori na ahngliiski,pone s men ,ne znam za drugite i sposobnosti(osven rumunski)))pitaite,nqma problem...