Някой търси ли детегледачка или гледачка на възрастни?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Galadriel

Благодаря!

Мнение от Galadriel »

Благодаря много на всички. Аз създадох профил на мойта приятелка на няколко уеб страници за nanny-та и вече имам 4 семейства, които се интересуват и 4те са в Торонто. Едното семейство звучи страхотно. Те имат една гледачка, но искат втора. Мъжът е французин, а жената канадка. Дъщеря им ходи във френско училище и много искат да наемат приятелката ми. Нямат нищо против да се занимават с документите по визата и дори ще се радват да и помагат с английския. Жената, която стои вкъщи, е преподавала английски и е много excited да помогне на мойта приятелка. Нямат нищо против, че тя не знае анг понеже има втора гледачка. Супер е защото са и в торонто и живеят на езерото. Само е кофти че биха искали тя да може да плува, пък тя не може, но нямат и това нищо против. Така, че според мен възможности наистина има и ако някой се е замислял за тази програма го окуражавам да опита. Има много семейства, които се интересуват! Аз постнах обявите за приятелката ми в петък и в понеделник вече хората ми звъннаха по телефона. Явно българи няма да бъдат, защото те мислят по много различен и странен начин...или всъщност и аз не зная защо....
survivor

Мнение от survivor »

JOY написа: Познавам пристигнали по програмата преди много години и нито един пристигнал наскоро. Никак не ми се вярва да стане, но ако някой успее, ще се радвам да го разбера.
Joy, ima i pristignali naskoro, pri tova mnogo. Tova sa predimno filipinki, koito tam sa bili medicinski sestri. V Montreal specialno zhiveyat predimno u angloezichni evreiski semeistva. Po princip se oplakvat che rabotodatelite im davat po poveche ot ustanovenitre chasove, ama zavisi ot semeistvata. Imat pravo da se oplachat, pravno sa zashtiteni, ama se opasyavat che shte gi varnat prezhdevremenno. Dokolkoto si spomnyam sled dve godini v Canada mogat da kandidatstvat za permanent resident. Te mezhdu drugoto se oplakvaha, che ot mnogoto rabota nyamat vreme prez tezi dve godini i da uchat, che kato iztekat dvete godini da sa nauchili i frenski i da sa poluchili razreshitelnoto za rabota kato medicinski sestri :lol:
pumpy

Re: Благодаря!

Мнение от pumpy »

Galadriel написа:Явно българи няма да бъдат, защото те мислят по много различен и странен начин...или всъщност и аз не зная защо....
и да е българско семейство няма да е от този форум - вярвай ми - аз лично имам вече горчив опит със моята обява за работа, така че не че не става просто не става тук... успех на приятелката ти въпреки мнението на ПРАВАТА ЛИНИЯ или по-правилно точно поради мнението на ПРАВАТА ЛИНИЯ....
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Що бе poumpy, ти хубаво си пусна обявата, ама после темата взе, че се разви в друга посока след изказванията на някои съфорумци.
Изображение ... и в темите също!
G_Rosi

Re: Благодаря!

Мнение от G_Rosi »

Galadriel написа:Благодаря много на всички. Аз създадох профил на мойта приятелка на няколко уеб страници за nanny-та и вече имам 4 семейства, които се интересуват и 4те са в Торонто. Едното семейство звучи страхотно. Те имат една гледачка, но искат втора. Мъжът е французин, а жената канадка. Дъщеря им ходи във френско училище и много искат да наемат приятелката ми. Нямат нищо против да се занимават с документите по визата и дори ще се радват да и помагат с английския. Жената, която стои вкъщи, е преподавала английски и е много excited да помогне на мойта приятелка. Нямат нищо против, че тя не знае анг понеже има втора гледачка. Супер е защото са и в торонто и живеят на езерото. Само е кофти че биха искали тя да може да плува, пък тя не може, но нямат и това нищо против. Така, че според мен възможности наистина има и ако някой се е замислял за тази програма го окуражавам да опита. Има много семейства, които се интересуват! Аз постнах обявите за приятелката ми в петък и в понеделник вече хората ми звъннаха по телефона. Явно българи няма да бъдат, защото те мислят по много различен и странен начин...или всъщност и аз не зная защо....
Ако не й е изтекъл срока на TITRE DE Séjour мисля, че е най-добре да си подаде документите за канадската виза в Париж, ако е възможно! Ще стане много по-бързо отколкото в Букурещ.
http://www.dfait-maeci.gc.ca/canadaeuropa/france/
pumpy

Мнение от pumpy »

Таратор написа:Що бе poumpy, ти хубаво си пусна обявата, ама после темата взе, че се разви в друга посока след изказванията на някои съфорумци.
някой ден като имам настроение ще ти разкажа защо - в кратце от трима заинтересувани и един опитал резултат НУЛА, че и от долу :shock:
Заключено