informacia za Manitoba

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Liliya
Обратна връзка:

informacia za Manitoba

Мнение от Liliya »

Dobar den!
Kazvam se Liliya ,na 18 godini sam.V momenta sas roditelite mi jiveem v Arjentina.Maika mi i ba6ta mi sa tuk ot tri godini.
Interesuvam se kade moga da nameria informacia za Manitoba,svarzana
s prebivavaneto v tazi oblast na Canada,za namiraneto na rabota 4rez internet,za usloviata i osobenostite svarzani sas eventualnoto ni zaminavane.Interesuvat me adresite i formuliarite na tema Manitoba.
Ako mojete da mi badete polezni s informacia bihte mogli da mi otgovorite na e-maila.
Blagodaria Vi !
Аватар
Koko

Re: informacia za Manitoba

Мнение от Koko »

Liliya написа:Dobar den!
Kazvam se Liliya ,na 18 godini sam.V momenta sas roditelite mi jiveem v Arjentina.Maika mi i ba6ta mi sa tuk ot tri godini.
Interesuvam se kade moga da nameria informacia za Manitoba,svarzana
s prebivavaneto v tazi oblast na Canada,za namiraneto na rabota 4rez internet,za usloviata i osobenostite svarzani sas eventualnoto ni zaminavane.Interesuvat me adresite i formuliarite na tema Manitoba.
Ako mojete da mi badete polezni s informacia bihte mogli da mi otgovorite na e-maila.
Blagodaria Vi !
Здравей Лилия,
Бих те помолил да се разровиш назад във същия форум - има всичката информация за която питаш - от българин който имигрира относително скоро в Манитоба, пише под името N667. Освен това има още едно семейство българи от Аржентина, което наскоро беше одобрено по процедурата за Квебек.
Последно промяна от Koko на Нед Ное 23, 2003 5:20 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Liliya
Обратна връзка:

Мнение от Liliya »

Da tova semeistvo go poznavam,no te sa za Cvebec i ne znaiat ni6to za Manitoba.Roditelite mi biaha pratili informacia za sebe si v Cvebec,no ne polu4iha otgovor,zatova sega se interesuvame ot Manitoba.
Mom4eto,za koeto govori6, e pri men.Opitvame se da namerim ne6to,no ne uspiavame.
Blagodaria ti vse pak,4e mi obarna vnimanie!
Аватар
Petia

Мнение от Petia »

gogo

Мнение от gogo »

Info za procedurata i neobhodimite formulqri mojesh da namerish tuk:

http://www.gov.mb.ca/labour/immigrate/i ... ion/2.html

W application kit-a ima formulqri i rukowodstwo za populwaneto im.
Zdrawe i kysmet na wsichki!
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Liliya написа:Da tova semeistvo go poznavam,no te sa za Cvebec i ne znaiat ni6to za Manitoba.Roditelite mi biaha pratili informacia za sebe si v Cvebec,no ne polu4iha otgovor,zatova sega se interesuvame ot Manitoba.
Mom4eto,za koeto govori6, e pri men.Opitvame se da namerim ne6to,no ne uspiavame.
Blagodaria ti vse pak,4e mi obarna vnimanie!
Дано да не прозвуча много коравосърдечно, но щом не са ви одобрили по процедурата за Квебек, то за Манитоба шанса ви ще е още по-малък.
По каква причина не ви одобриха за Квебек - френския или нещо друго? При определени обстоятелства бихте могли да опитате там отново.
А проверявали ли сте какви са ви шансовете по федералната процедура, по нея все пак намалиха точките макар че и 67-те точки които са в момента не се покриват толкова лесно.
Ако не можеш да намериш старите теми, като тази показана от Петя, опитай с бутона за Търсене, като напишеш Манитоба или N667 за автор, мисля че има и други неща писани за тази процедура.
Аватар
No667

Manitoba

Мнение от No667 »

Pogledni dobre vav foruma ima mnogo temi za Manitoba i za Winnipeg !!!

Vij i po zadnite stranici na tozi forum,ima vsichkata informacia,ste ti otneme dosta da chetesh,no e polezno info.

Tuka iskam neshto vnimatelno da prochetesh !!!

Saglasen sum s KOKO che nai dobre e da podadesh po federalna procedura kato posochish Manitoba,taka imash shansove i nai-veroiatno ste te odobriat,no po samata procedura na Manitoba bez da otgovariash na iziskvaniata e napravo nevazmojno,a inache e barza procedura.
Po federalna procedura ima znachenie miastoto kadeto si posochil za zaselvane,az znam hora kandidatstvali po federalna procedura za Manitoba i sa vzeli viza,po federalnata procedura ti otpadat specifichnite iziskvania na provinciata.

V Winnipeg ima mai dosta hora ot Argentina,pone az sum sreshtal takiva.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Заключено