Време е за нов митинг в защита на мед сестрите ни в Либия
-
-
- bgmontreal
- Обратна връзка:
ако смяташ, че може от 1ви опит да събереш повече от 600 българи на едно място без да има келепир от това вземи, че го организирайTutankamon написа:Българите в Монтреал сме много повече, но няма кой да ни организира като хората, та да се види за каква маса народ става въпрос. ВСичко идва от организацията да ви кажа аз на вас.
Всеки българин би дошъл на такова шествие, стига да е информиран.
Тази подписка от 600 човека е направо смешна, за само толкова ли става на въпрос, ужасно малко е това.
Ако искате да се постигне някакво огласяване в медийте, трябва да се постараят наистина доста организаторите за мероприятието.

та доста хора не дойдоха защото било фрее музеи дни.
та ние не можем да се съберем 10 човека в парка Ангринион, та ти мечтаеш за хиляди с червени знамена

http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Докторе, мисълта ми тече така, затова пиша постовете един след друг. Това притеснява ли те, щото мене не, аз каквото имам го казвам, с писането се опрявям все още добре на български.
BGmontreal, знаеш ли, че аз откакто съм дошъл в Монтреал, още в БГ църквата не съм ходил, но ще ти кажа само едно, не са само редовните членове на тамошните събития присъстващите българи в Монтреал. Има страшно много като мен, дето не посещават българските сбирки.
И ще ти кажа, че църквата не е само тази, която сплотява хората.
Тези повечето дето идват на българските сбирки, идват щото нямат други контакти в тукашната реалносто, и за тях е радост да се повеселят сред българи.
А всички останали, които не са малко, са сред тукашното общество, съвсем различна среда и атносфера. Повярвай ми много сме дето сме отвън българското общество, което се събира на определен период.
BGmontreal, знаеш ли, че аз откакто съм дошъл в Монтреал, още в БГ църквата не съм ходил, но ще ти кажа само едно, не са само редовните членове на тамошните събития присъстващите българи в Монтреал. Има страшно много като мен, дето не посещават българските сбирки.
И ще ти кажа, че църквата не е само тази, която сплотява хората.
Тези повечето дето идват на българските сбирки, идват щото нямат други контакти в тукашната реалносто, и за тях е радост да се повеселят сред българи.
А всички останали, които не са малко, са сред тукашното общество, съвсем различна среда и атносфера. Повярвай ми много сме дето сме отвън българското общество, което се събира на определен период.
- Stoynev
- Обратна връзка:
Това е ясно 4е е така, ама дай идея как да промени.Doktora написа: Медиите са най-малкият проблем.
Те първи и с удоволствие ще дотичат само да има кой да ги информира какво предстои.Това е хляб за тях.
Организация ви липсва!
Това последното се отнася за повечето българи по света.
Хич не ми пука дали някой ще ми се разсърди.За съжаление казвам истината през призмата на опита ми от чужбина.
Док......
Как да накараш хората които "са сред тукашното общество, съвсем различна среда и атмосфера" (щото ние останалите сигурно живеем извън него разбираш ли

"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Ami Tutankamon - osven da se vklyuchish v organizaciyata - bgmontreal shte dovede tezi koito po nyakakav nachin imame kontakt s balgarskoto obshtestvo i foruma tuka, ti shte dovedesh vsichki ostanali - v kraina smetka nali po vajna e kauzata! Probvai pone i togava shte razberesh 600 choveka malko li sa ili sa mnogo! Men lichno minalata godina naistina me ubiha izvineniyata che nyakoi bil na muzei za da ne izpusne kilipira ot bezplatnoto poseshtenie i da povisi kam 2 chasa na ogromna opashka zaradi 5$ vmesto da podkrepi ideya za spasyavane na hora! :idea:Tutankamon написа:......
разни хора-разни ******виж по-долуnaistina me ubiha izvineniyata che nyakoi bil na muzei za da ne izpusne kilipira ot bezplatnoto poseshtenie i da povisi kam 2 chasa na ogromna opashka zaradi 5$ vmesto da podkrepi ideya za spasyavane na hora!

Последно промяна от THC на Чет Юли 14, 2005 1:51 pm, променено общо 1 път.
Mislya si vmesto parichno darenie.... na nyakoi hora polovinkite im ne rabotiha li za golyam amerikanski vestnik ili spisanie i dali nyama da e ot pomosht da napishat edna podobna statiya kato tazi za BG, no tozi pat za Libiya i za balgarite koito se parjat tam... ili tova ne se porachva v momenta? :idea:survivor написа:Az lichno smyatam, che edno anonimno darenie za semeistvata na sestrite, koeto njakoi ot nas mozhe bi biha iskali da napravyat, bi bilo edna realna pomosht za tyah. Ako nyakoj znae nyakakva bankova smetka ili se seshta za drug nachin za predavane na pari, mozhe da gi objavi tuk.

Sega za tova li vi se spori? Ami ako ne vizhdate smisal, ne davajte pari. Az ako gniya v zandan, za men bi bilo golyamo uspokoenie da znam che pone blizkite mi imat nay-neobhodimoto. Da ne govorim che ima razhodi po advokati, patuvaniya na blizkite za svizhdaniya, i t. n. Za men tova e edna REALNA pomosht. Ama vasha si rabota.
Таратор написа:Може и да е тъп въпроса, ама за кво им е тва дарение на сестрите? С кво ще им помогне, като те с единия крак са вече на бесилото?