Поредната измислица на българските митнически чиновници
-
-
Обаче имам един въпрос, при положение, че съм с двойно гражданство, какво ще излезе от цялата работа, и при положение, че говория и български, би ли ми обяснил Боцко, как ще стоят нещата.
Но като гледам, ще е най-добре, наистина да се обръщаме към канадското предствавителство и няма да имаме проблеми.
Но като гледам, ще е най-добре, наистина да се обръщаме към канадското предствавителство и няма да имаме проблеми.
-
Ак оси с резиденска карта и си в БГ ясно ти е че нейната стойност там е по малка от колкото на дъвка "ИДЕАЛ" така че се моли да не възникне проблем защото си загазил с 2 та кракаTutankamon написа:А при положение , че съм само с резидентска карта, какво ще стане, ако възникне проблем на летището в България.

-
От цялата работа излиза ,че от Ботцата и Тутанкамона по преднамерени хораняма .Паспортите си ги виждате още през крив макарон,да не говорим ,че граница още не сте минавали за да имате пряко отношение към отношението на бг. служители към вас ,обаче надълго и нашироко се обяснявате как хипотетично след някоя и друга година защото ще ви създадат проблеми ще потърсите правата си в канадското представитлство.Какви са тия измишльотини,ами ако не ви създадат проблеми и не ви дадат повод да парадирате с канадското си гражданство ,тогава какво ,как ще си избиете комплексите ,че сте нещо по така.Аз не да ви се карам ,ами да ви съсредоточа вниманието към евентуално така възникналия проблем,редно е по от рано да помислите по въпроса.Мислете драги,да не се окаже,че бг. служителя е по предразположен към сънародниците си отколкото към чужденци,тогава на кого ще се оплачете.
Човек струва толкова колкото струва ,ако е рядко л.. и пет паспорта да извади все тая.
Човек струва толкова колкото струва ,ако е рядко л.. и пет паспорта да извади все тая.
-
Скъпи БАТЕ, на мен ми остава още една година до подаване на документите за канадски паспорт, и ми е интересно какво може да стане при положение, че запазя българското си гражданство.
Твой е проблема, че още не си разбрал, че аз не съм в БГ сега.
Мисля, че този дебат е напълно нормале. Още в БГ не съм се прибирал откакто съм дошъл в Канада.
Или на теб представа ти за хора дето живеят в Канада е напълно изкривена.
Моите уважения към теб, но аз не живея в БГ сега.
Твой е проблема, че още не си разбрал, че аз не съм в БГ сега.
Мисля, че този дебат е напълно нормале. Още в БГ не съм се прибирал откакто съм дошъл в Канада.
Или на теб представа ти за хора дето живеят в Канада е напълно изкривена.
Моите уважения към теб, но аз не живея в БГ сега.
-
Много си мисля напъследък. Просто времето минава, но времето за подаване на канадския паспорт наближава, а аз още в БГ не съм се прибирал.
Твърдо бях решил да се откажа от БГ гражданството и не го крия, няма какво да крия, но си мисля доста.
Това, което гледам и слушам за БГ и преценявам, май няма да го запазя този български паспорт.
Много хора ми казват, абе то си е добре да си оставиш бг паспорта, не ти пречи, но кажете ми мили хора, за какво.
Ние дето сме си избрали другият свят, дето сме се отделили толкова далеч, кажете ми защо, това са два различни свята, боже.
Твърдо бях решил да се откажа от БГ гражданството и не го крия, няма какво да крия, но си мисля доста.
Това, което гледам и слушам за БГ и преценявам, май няма да го запазя този български паспорт.
Много хора ми казват, абе то си е добре да си оставиш бг паспорта, не ти пречи, но кажете ми мили хора, за какво.
Ние дето сме си избрали другият свят, дето сме се отделили толкова далеч, кажете ми защо, това са два различни свята, боже.
-
-