Неуспешно интервю!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
boriss

Мнение от boriss »

Няма да се предаваш. Преди да действаш отново си анализирай всичко и този път "стреляй" в целта. 10 месеца не са много време, ще наваксаш бързо. Ние по Федералната се влачим по 4-5 години ...., така че do it.
Aries

Мнение от Aries »

Няма да се предаваш. Човек винаги постига това, което иска.
Dee

Мнение от Dee »

vyzhishtavam vi se, da znaete.
kakvoto i da se sluchva natatyk, davate mnogo na vsichki syforumci - nai-veche vqrata si, che jivotyt si struva, kakvoto i da se sluchva.

blagodarq vi

:thumbsup:
beauty1369
Обратна връзка:

Roljata na sutbata

Мнение от beauty1369 »

Ne se otchaivaite, vseki ima pravo na vtori shans. I da vi kaja, tuka ima pust sutbata.Nikoga ne se sluchva nesto sluchaino , zatova.... moje bi puk sega ste budete mnogo po silno stimulirani da nauchite frenski, zastoto bez nego naistina ne stava.

Uspeh
C`est la vie!!!!!!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Всичко е късмет! Стискам палци на всички!
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Коулколди,хич да не ти пука бе човек!
Продължаваш!
Кво си мислят тия?
Да не са по-умни от нас!
Айди де!
Мамичката им стара и мръсниците!
Продължавай процедурата и съм 100% сигурен,че следващият път ще успееш.
Хубаво е някой по-печен да ти даде съвет/например администратора Линко/ как да не започваш отначало а само как да си издействаш друго дата за интервю.
Док.... :idea:
TROUBLEMAKER
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

darklady написа:
Съдбата обича смелите!
Смелост и от мен!
Знам ,че не е в темата( е донякъде),но лафа е :
Пашата обича смелите... :wink:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
tavroniti

за средното

Мнение от tavroniti »

coolcoldy написа:Дяконе,Приятелю иска ми се да се помайтапя/макар,че с това майтап не бива/,Но уви истината е че сме скъсани.Сега ще си чакаме Февала за да видим къде да наблегнем освен френският разбира се за втората битка.Абе нали знаеш"Загубихме битката,но за войната ще видим"
Просто не ни достигаха точките./А на колко години сте,че и мен ме касае.

Още от сега казваме катагорично.Ще опитаме отново-разбира се с промени по кандидатурите-Ще повишим френския.
Имаше една мисъл/Това което не ме убива,ме прави по-силен/
Разбира се форума също ще е приоритет.От тук нататък се стягаме и да видим как ще се справим с второто кандидатствне.
С риск да се повторим-изгубихме само време/което всъшност е най-голямата загуба/
А пък нали знаете когато изгубиш нещо,печелиш друго.Времето ще покаже какво/и дали има такова/печелим
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Много, много съжаляваме, 4е се слу4и това, но знам 4е няма да се откажте, времето е пред вас.
Стискаме палци да дойдете по-бързо.
RABO

hi

Мнение от RABO »

Az mislq tshe nqma skasani ima otkazalise.Zatova smelo napred i KURAG
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ubeden sam tshe sled izvesno vreme shte pishete ot Canada.
Za mene cqlata procedura e edistveno za hora koito silno sa naviti da emigrirat i sa saglasni da tshakat da se podgotvqt i tn.
Edinstvenoto koeto proverqvat i biha mogli da te otregat e ako imash nqkakvo kriminalno minalo.
Pone az teka mislq.Tova e moe mnenie.
Alina

Мнение от Alina »

Съжалявам че са ви отрязали. И евала на борбеноста. Щом това не ви пречупва, тук адаптацията и реализацията ще ви е по-лесна, поне според мен.

Късмет
Alina
Аватар
rorcho
Обратна връзка:

Ne se davaite!

Мнение от rorcho »

coolcoldy : Vaobshte ne ve sajeliavam, tai kato znam che sledvashtia pat shte badete odobreni. Silata e vav vas! Vajno e jelanieto, ambiciata i da ste mnogo zdravi - imate li tova znachi shte uspeete.

PSL : Kaji mi na kakva vazrast ste, kakva specialnoste i s kolko staj ste !?! Gore dolu kolko vreme beshe interviuto !?!

M/u drugoto niama sluchaini neshta i spriamo teoria na veroiatnostite pri4inite za neudobriavaneto moje da sa drugi v deistvitelnost !!

Silata e vav vas !

Be happy !
Misty
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

Съчувствам ви,искренно...и ние сме на вашият хал,сега обжалвам в Монреал ,но ако нищо не излезе ще пробваме пак....Няма да им се дадем на Кебекоата без бой... :D Може би пък .. да не е точно сега момента за да заминете..има нещо да се ви случва.....Аз поне така реших за себе си....Кураж не се предавайте!!!ценни са онези неща за,които си се борил!!!
На следващият тур сме заедно!!! :D
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
Заключено