СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА САМИЯ ПАСПОРТ СЛЕД ПОЛУЧЕНА ПОКАНА-ВИЗА

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Angie1

СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА САМИЯ ПАСПОРТ СЛЕД ПОЛУЧЕНА ПОКАНА-ВИЗА

Мнение от Angie1 »

Здравейте на всички!
Към тези които са получили тъй дългоочакваните писма за визи. ние от доста време си чакаме-с медицински сме от Март. и до сега не сме получили заветните покани:)
след около месец и половина на приятеля ми ще му се налага да излиза вън от страната и разбира се ще му е необходим международния паспорт. доста рисковано става ако пуснем паспортите за Букурещ и той остане без паспорт за заминаването си за чужбина.
та въпроса ми към тия които са получили заветните покани за визи е - В КАКЪВ СРОК СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОКАНИТЕ ЗА ВИЗИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПРАТЯТ ПАСПОРТИТЕ ДО БУКУРЕЩ?
много мерси в аванс:)
bambiv

Re: СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА САМИЯ ПАСПОРТ СЛЕД ПОЛУЧЕНА ПОКАНА-

Мнение от bambiv »

Angie1 написа:Здравейте на всички!
Към тези които са получили тъй дългоочакваните писма за визи. ние от доста време си чакаме-с медицински сме от Март. и до сега не сме получили заветните покани:)
след около месец и половина на приятеля ми ще му се налага да излиза вън от страната и разбира се ще му е необходим международния паспорт. доста рисковано става ако пуснем паспортите за Букурещ и той остане без паспорт за заминаването си за чужбина.
та въпроса ми към тия които са получили заветните покани за визи е - В КАКЪВ СРОК СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОКАНИТЕ ЗА ВИЗИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПРАТЯТ ПАСПОРТИТЕ ДО БУКУРЕЩ?
много мерси в аванс:)

Na 27.06. izpratihme passports a na 06.07 gi polu4ihme obratno s ups.
Срокът, според техните правила за получаване на паспортите е 15 работни дни от дата на получаването им.

Ne se pritesnivai she Vi dojde pismoto 100%. Za vashe udovletvorenie pishete email, zashoto nie si polu4ihme odobrenieto po email.
Angie1

Мнение от Angie1 »

писах им по емаил преди 1 седмица и няма отговор. писах на следните 3 емаила:
bucst-im@ dfait-maeci.gc.ca
re-bucharest-immigration@ international.gc.ca
bucst-im@ international.gc.ca
въпроса ми е в самата покана пише ли срок, в който трябва да се пратят паспортите да се бият визите.
Аватар
c200

Мнение от c200 »

здр!
не че трябва бързо да се пращат, но медицинските имат валидност 1 година от датата на прегледа, което беше споменато в нашето писмо за визи.
Angie1

Мнение от Angie1 »

yasno ne pi6e yavno za srok za izprastane na pastortite, a tova 4e vizite vajat do 1 godina sled medicinskite. tova e yasno. dano ne se okaje problem ako ni e naloji pasportite da gi pratim sled okolo 2 meseca sled pokanite?!
milena&romi

Мнение от milena&romi »

Паспортите трябва да се изпратят до 1 месец след получаването на поканата за визи. Ако някой е в чужбина , както беше и нашия случай с мъжа ми, трябва да ги уведомиш по телефона : +4021 3075005. Юлия Баховска отговаря на този телефон м/у 14-16ч. или по е-мейл. Така те ще си отбележат, че ще си пратите паспортите по-късно и няма да има проблеми. Ние ги пратихме 4 месеца след получаването на писмото за визи.
Angie1

Мнение от Angie1 »

mnogo mersi za otziv4ivosta. uspeh i kasmet na vsi4ki!
Заключено