Аз съм с медицински от 25.03. Почвам да си мисля че се опитват да ни разубедят да правим бъдещи стъпки. Моята мотивация да ви кажа честно вече хич я наяма да се **** те си знаят къде!
Историята се прави от хората, които открито и смело излизат на сцената на живота. Тя не говори нищо за тези, които са мълчали, когато е трябвало да говорят.
Благодаря на всички за пожеланията. Сега започнахме да постягваме багажите и така пожелавам на всички чакащи много здрави нерви. Ние просто едвам удържахме. Голямо чакане падна, но поне знаем защо. Още веднъж желая успех.
i nie sme ot 21 Mart, a 10 May povtorna rengenova snimka. tova ve4e na nisto ne prili4a. minalata sedmica im pratih email i nikakav otgovor do sega?!
da vidim kolko oste ste se motat:))
tiq v bukure6ts sa napravo meko kazano ujasni!! nervite mi se skusaxa ve4e ot 4akane,ne moga da spq,nqkakvi 6anatavi misli samo xodqt v glavata mi i 4estno da si kaja, ve4e ne znam dali tolkova mnogo iskam da xodq v canada...4ak mi mina...nikakvi srokove ne spazvat,ama i nie nqma na kogo da se jalvame, samo si narejdame tuk..pak si e utexa,priqteli..
Историята се прави от хората, които открито и смело излизат на сцената на живота. Тя не говори нищо за тези, които са мълчали, когато е трябвало да говорят.
Не се шашкайте толкова, в сайта на посолството преди време имаше обявени срокове за Квебек - от завеждане на досието до издаване на виза 9 месеца. Предполагам, че дори и вече да не са публикувани в сайта се спазват.
Успех!