Здравейте,
моята приятелка, 22, живее и учи от 3 години в Ница, Франция и работи като Au Pair детегледачка и през трите години. Сега иска да дойде в канада за 1 година, за да научи английски и да види как е тук. Има ли българи с канадско гражданство, които да имат нужда от някой да им помага с гледането на децата? В Канада има програма Live-in Caregiver Program, според която хора могат да получат виза да дойдат и да гледат деца ако си намерят семейство в което да работят. Ако някой има нужда оставете ми лично съобщение моля. Аз живея в Торонто, но тя е съгласна да работи навсякъде. Също може да гледа възрастни хора и да се грижи за домашни животни и домакинска работа. Тя знае перфектен френски, а много малко английски. Благодаря!
Някой търси ли детегледачка или гледачка на възрастни?
eto edin address na firma, koiato eventualno moje da i pomogne da si nameri semeistvo http://www.aupair.ca/ ili http://www.greataupair.com/aupair-nanny-jobs/Canada.htm.
predpolagam, che priatelkata ti i sama moje da potursi v internet i ne zatova davam addressa, a zashtoto ako polzva firma, nai-verojatno neshtata shte i se uredjat po-lesno. prosto firmite znajat po-dobre kak tochno se procedira v namiraneto na hora i vadeneto na neobhodimite documenti.
drugoto, koeto si mislja e, che ako momicheto si nameri semeistvo samo, moje pak da se vuzpolzvat ot uslugite na firma, za da mogat da si izvadjat neobhodimite documenti.
sigurna sum, che s tolkova experience i otlichen ezik, she ima mnogo predlojenia, ako tursi chrez firma.
predpolagam, che priatelkata ti i sama moje da potursi v internet i ne zatova davam addressa, a zashtoto ako polzva firma, nai-verojatno neshtata shte i se uredjat po-lesno. prosto firmite znajat po-dobre kak tochno se procedira v namiraneto na hora i vadeneto na neobhodimite documenti.
drugoto, koeto si mislja e, che ako momicheto si nameri semeistvo samo, moje pak da se vuzpolzvat ot uslugite na firma, za da mogat da si izvadjat neobhodimite documenti.
sigurna sum, che s tolkova experience i otlichen ezik, she ima mnogo predlojenia, ako tursi chrez firma.