Документи...
Документи...
Някой може ли да ми каже,задължителна ли е легализация на дипломи при подготвяне на документи за имигриране в английската част?Не може ли само с превод?
legalizatziya
този въпрос беше многократно обсъждан. легализацията е напълно излишна защото няма договорености м/у бг и ка по въпроса. нотариално заверени ксерокопия на документите, с превод от оторизиран преводач/ те повечето са такива във фирмите за преводи/ е напълно достатъчно. единствено документи като свидетелства за съдимост за чужбина и акт за раждане пак за чужбина се пращат оригиналите, но пак само с превод без легализация! хубаво е да си преснимате на ксерокс всички изпратени документи барабар с преводите, ей тъй да си ги имате за себе си. успех на всички
- estoyanova
- Обратна връзка:
Moite Bg dokumenti biaha legalizirani (poradi neznanie...kogato gi porachvah ne chetiah BgCanada), no kakvoto imah ot drugi darjavi beshe samo kopirano, zavereno pri notarius i prevedeno ot zaklet prevodach. Ne samo che ne mi e iskano nishto dopalnitelno, no po edno vreme onia ot Bukuresht mi napraviha kompliment za dobre organizirania mi aplikatsionen fail. Na vsichko otgore v iziskvaniata (na Bukuresht) kristalno iasno e kazano: 'notarized photocopies'. Zashto da se legalizirat neshta kato ne triabva????
Sas zdrave!
Sas zdrave!