Как да си помогнем - FEVAL

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Igor
Обратна връзка:

Мнение от Igor »

FEVAL изпращат и когато си минал интервюто. Аз си го поисках по и-мейла и след три дни ми отговориха че са го пратили, а на следващата седмица го получих по пощата.
Просто трябва да си го поискате. :wink:
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/
ludgidiya

kak da si go poiskam tozi document?

Мнение от ludgidiya »

Zdraveite! Nie minahme interview na 12 april no ne ni dadoha tozi document,kak da go iziskam sega,kam kogo da se obarna?
Niakoi znae li?
Pozdravi!
ПОСТОЯНСТВОТО Е В ОСНОВАТА НА ВСЕКИ УСПЕХ!
Аватар
avve
Обратна връзка:

обръщам се към Линко!

Мнение от avve »

Здравей Линко,
Искам да споделя че ме озадачава и естествено огорчава това че са ти отказали сертификат! Пожелавам ти успех при повторната процедура! Разбирам защо инжинерната ти професия не е била зачетена като привилегирована, но образованието ти - би трябвало да набереш точки!!! На информац.сесии в София Ги Нолен каза, че се зачита образованието като провелигировано, когато си работил 1 година по специалността, а професията ти е от търсените, когато имаш мин. 6мес. трудов стаж!
Така че за професията може да сложат срок - както каза през последните 5 години, но за образованието давност няма! :cry:
Още веднъж - успех!
Savoir c'est pouvoir!
Aries

Мнение от Aries »

Прочети още веднъж законите. За образованието също така има давност.
При положение, че са минали повече от 10 години от завършването ти и през последните 5 (или 3, не помня) години не си работил по специалността си, образованието ти не се зачита.
monza_varna

Мнение от monza_varna »

Как да намеря Официалният имиграционен сайт.
Човек прави ли стъпка по стъпка не може да не стигне за където е тръгнал.
Заключено