Relocation -Vancouver?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
bare feet

Relocation -Vancouver?

Мнение от bare feet »

Здравейте,
Живея в Торонто от 3 години и ми омръзна от студа, а и просто ми е дошла музата да се преместя във Ванкувър.
Проблемът е,че май е доста трудно да се намери работа в друг град.Имах телефонно интервю за една позиция, но не се получи.А да давам по 600-700 долара и нагоре за да ида на интервю....няма да стане.
Има ли някой опит с такава ситуация и може ли някой да даде идея как да постъпя?Професията ми е addiction and mental helath counsellor.
Аватар
vladi

Re: Relocation -Vancouver?

Мнение от vladi »

bare feet написа:Здравейте,
Живея в Торонто от 3 години и ми омръзна от студа, а и просто ми е дошла музата да се преместя във Ванкувър.
Проблемът е,че май е доста трудно да се намери работа в друг град.Имах телефонно интервю за една позиция, но не се получи.А да давам по 600-700 долара и нагоре за да ида на интервю....няма да стане.
Има ли някой опит с такава ситуация и може ли някой да даде идея как да постъпя?Професията ми е addiction and mental helath counsellor.
Преди една година аз се преместих в БиСи от Монтреал и тогава просто рискувах, обаче аз съм програмист, а тук търсенто на програмисти е доста голямо, тъй че не беше трудно да си намеря работа, за твоята професия незнам дали си струва да рискуваш, но при мен забелязах, че работодателите не ме вземаха на серьозно като кандидатсвах от Монтреал, обаче когато дойдох на място имах доста възможности.
Аватар
bare feet

да...

Мнение от bare feet »

наистина няма голям успех търсенето ми на работа от тук.
но както казваш, за програмисти нещата стоят по друг начин
аз не мога да си позволя да си взема шапката , просто така и да се премстя без да знам къде отивам, къде ще спя и най-вече какво ще работя....Хм...ще видим. :wink:
Заключено