искам помощ
искам помощ
Имам желание да имигрирам в Канада ,но с английският не съм много добре .Трябва ли при подаването на документи да го знам добре .В момента съм на курс за обучение.
english
Ако не го знаеш,ще трябва да го учиш тук, и ще загубиш време.ще ти е трудно да си намериш работа без език.Да не говорим,че и с перфектен език пак не е лесно.А освен това е много неприятно да не разбираш какво ти говорят и да не можеш да кажеш каквото искаш.ще се побъркаш от нерви ако дойдеш без език.Искрено те съветвам да го научиш възможно най-добре преди да дойдеш.
Re: english
И аз това ще ти кажа.Много е неприятна ситуацията в която кимаш и нищо неразбираш.А за намиране на работа е много трудно без език.Тук може да го научиш, може и не..щото не се хваща от въздуха както повечето хора си мислят.Аз дойдох с доста ограничени познания по Англ. и ми беше доста кофти.С тази разлика, че не съм била в нужда да си търся работа и не беше чак толкова голям проблем...т.е. имах време да си седя и да си го уча...Учи го докато си в Бг, колкото повече знаеш толкова по-добре.bare feet написа:Ако не го знаеш,ще трябва да го учиш тук, и ще загубиш време.ще ти е трудно да си намериш работа без език.Да не говорим,че и с перфектен език пак не е лесно.А освен това е много неприятно да не разбираш какво ти говорят и да не можеш да кажеш каквото искаш.ще се побъркаш от нерви ако дойдеш без език.Искрено те съветвам да го научиш възможно най-добре преди да дойдеш.
Успех
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд