Има ли желаещи (за среща в Монтреал)
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
- Stoynev
- Обратна връзка:
ОК. Мисля стига ве4е сме мислили 4е време не остана.
Последно 02.07 в 10.30 парка Ангриньон, среща - на изхода на метрото, които дойде по-късно - ще ни търси. Знам 4е за някои може да не е много удобно, ама не може за вси4ки да е.
Пишете само ако сте съгласни с последното (с цел да знам дали въобще някои да 4акам (или ще си джокам сам). На другите приятно прекарване на пранзника , уикенда, месеца .... живота.
Последно 02.07 в 10.30 парка Ангриньон, среща - на изхода на метрото, които дойде по-късно - ще ни търси. Знам 4е за някои може да не е много удобно, ама не може за вси4ки да е.
Пишете само ако сте съгласни с последното (с цел да знам дали въобще някои да 4акам (или ще си джокам сам). На другите приятно прекарване на пранзника , уикенда, месеца .... живота.
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
-
- Stoynev
- Обратна връзка:
Имам две новини за групата която се събрахме в събота - една добра и една лоша. По4вам с лошата - представихте се много се слабо, никой не пи както си му е реда (да не говорим 4е някои въобще не пиха). Добрата новина е 4е ще има поправителен изпит на 10.07 от 11.00 . Мястото си го знаете. И да се подготвите добре тоя път 

"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
-
Ами ще носите чадъри !eva-vet-eva написа:Утре ако вали,к`во ше се прави?

А сега сериозно, не го дават да вали утре.
http://www.theweathernetwork.com/weathe ... QC0363.htm
Как пък не, да излезе накрая, че с тебе сме вилняли из едни и същи кръчми, па не дай си боже се окаже и нещо друго ! :bigeyecry: :eek7: Не мога така да подлагам на изпитания семейното щастие ! :thinkerg:Таратор написа:Джейн, ти що не идваш? Айде недей излага Б-ската група.

Това в рамките на шегата, за сега няма да имам тази възможност, но по нататък, ако все още си правите партизански сбирки, мога да изскоча и аз от някоя землянка, когато най-малко ме очаквате!