Спешен въпрос за Марбротурс
Спешен въпрос за Марбротурс
Някой да е ползвал услугите на тази туристическа агенция? Вчера бях в офиса им във Варна и ми предложиха по-добре оферта от Мира травъл, при които вече имам резервация. Мога да откажа тази при Мира травъл и да направя резервация в Марбротурс и затова питам някой имал ли си е работа с тях и дали са надеждни.
Отнасяй се с другите така, както искаш да се отнасят с теб! Пробвай! Действа!
Не, но пък ти кажи каква е офертата и за къде,че се каним и ние скоро да летим, а засега билетите с Бритиш за Монреал са ни доста
скъпи-450евро за възр.,320 евро за дете...-за 02.09-още не сме платили ,така че можем да ги отменим...Мерси!!!
скъпи-450евро за възр.,320 евро за дете...-за 02.09-още не сме платили ,така че можем да ги отменим...Мерси!!!

Последно промяна от free на Чет Юли 07, 2005 3:47 pm, променено общо 1 път.
отговор
Ние не пътуваме за Монреал, а за Калгари. Мира травъл ни предложиха по 650 евро за възрастен и по 500 за дете. Марбро турс ми предложиха с по 50 евро на човек по-евтини билети. Ако искаш и ти провери при тях за Монреал, може пък да ти дадат по-евтин вариант. Явно човек трябва да търси повече. Давам и телефоните, ако някой иска да се възползва. Имат офиси в няколко града:
Варна, 600-735
София, 981-88-24
Пловдив, 628-820, 631-077
Бургас, 840-364
Стара Загора, 33-191
Варна, 600-735
София, 981-88-24
Пловдив, 628-820, 631-077
Бургас, 840-364
Стара Загора, 33-191
Отнасяй се с другите така, както искаш да се отнасят с теб! Пробвай! Действа!
Ама и аз съм един заплес :noz: !!!!А ми това е нашата агенция!!!!
Контактувам с офиса в Пловдив-и тъй като не ходя там ,а резервациите ми прави позната,работеща там........изключих съвсем ,че фирмата се казва така....... :idea:
А бе много сме добре!
А иначе фирмата е сериозна според мен-работят доста ,пътуват ,имат редовни клиенти.свързани с бизнес дела....предлагат добри цени-какво повече!??

Контактувам с офиса в Пловдив-и тъй като не ходя там ,а резервациите ми прави позната,работеща там........изключих съвсем ,че фирмата се казва така....... :idea:
А бе много сме добре!

А иначе фирмата е сериозна според мен-работят доста ,пътуват ,имат редовни клиенти.свързани с бизнес дела....предлагат добри цени-какво повече!??
-
Hello,
MARBROTOURS е фирма която е от 15 години на туристическия пазар и продава самолетни билети на много добри цени.
Аз пътувам редовно и съм доволрн от техните услуги. Препоръчвам ги.
Освен самолетния билет е важно и евентуалното съдействие ако възникнат проблеми по време на пътуването.
Хората от MARBROTOURS винаги са били customer oriented.
От всяка точка на света може да се свържете с тях и ще ви съдействат.
Ами това е което мога да кажа за тях.
Поздрави,
MARBROTOURS е фирма която е от 15 години на туристическия пазар и продава самолетни билети на много добри цени.
Аз пътувам редовно и съм доволрн от техните услуги. Препоръчвам ги.
Освен самолетния билет е важно и евентуалното съдействие ако възникнат проблеми по време на пътуването.
Хората от MARBROTOURS винаги са били customer oriented.
От всяка точка на света може да се свържете с тях и ще ви съдействат.
Ами това е което мога да кажа за тях.
Поздрави,