Козметика

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Тъй като се разисква една много важна тема, да я разнищим до края! 8)
Та какви червила ползвате, питам защото запасите ми вече привършиха, а на тръгване от Бг бях напълнила дисагите с доста мазила, добре че хладилниците тука са също големи, че да мога да си вместя и там "боклуците"! Абе да си кажа честно, аз не се чувствам добре ако в къщи нямам най-малко 10 -тина червила. Намалее ли тази бройка, някак си ми става неспокойно на душата. :madgo:
Ама питам за червила, не гланц и разни други такива блестящи. Последно за рождения ден ми подариха цял комплект "червила" на Клиник, ама си бяха точно от тия лъскавите истории, хубави са, не са лоши, ама аз искам нещо по-така, няма нужда чак толкова да светя. :crap:
Другото важно е лак за нокти, казвайте, че и там нямаляло количеството. :eek7: Гледах онзи ден лакове на Лореал, ама те едни цветове бяха, както и да е, по-важното е да са трайни, че и без това няма много време за оцветяване или за изпадане в момент на безпомощност, както нарича този процес моят мъж. Много разбира той, ама му е хубаво жена му като щрака по клавиатурата с нарисувани нокти или като търка чиниите геройски пак с оцветени нокти разбираш ли ! :evil:
Споделяйте не крийте това са много важни подробности! :idea: Мъжовете да не се смеят! :evil:
За парфюмите Joy да се изкаже, чела съм че е спец по въпроса! :D
Joy

Мнение от Joy »

За парфюмите Joy да се изкаже, чела съм че е спец по въпроса!
:roll: Хм...И какво да се изкаже? Joy си прати половината колекция в България и почна да мечтае за нови... :lol:
Какво си търсиш?
От известно време престанах да ползвам лакове (не гледат с добро око в училище), а червило като си намеря моя цвят (трудна работа) и си карам с него до дупка. Между другото...,имах няколко червила на Клиник от разни промоции, сториха ми се много добри. Матови, но по-"меки" от колкото харесвам. Пратих ги на снаха ми-много съм капризна на цвят...Харесах си червило на Диор, но за тази цена ще си купя 10 със същото качество. Между другото, продавачката беше убедена,че съм с червило на Диор и много се учуди,че съвсем не е. :lol: Наистина си приличаха с моя цвят-не случайно се загледах точно по Диоровските...Сега си карам с N 120 на Marcelle. Евтино и ме устройва във всяко отношение.
Червилото е нещо много индивидуално. Всеки си има собствен критерий за тежест, мазност, консистенция и цветова гама.За мен е важно да не ми се разтича и да увлажнява като съхранява форма и е достатъчно трайно. Средна плътност така да се каже...Винаги нося контур, а подходящ цвят молив също трудно си намирам. :roll:
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

JOY написа: За мен е важно да не ми се разтича и да увлажнява като съхранява форма и е достатъчно трайно. Средна плътност така да се каже...Винаги нося контур......
Ей за това говоря и аз. Ти от това Marcelle казваш си доволна, трябва да го пробвам.
Последния парфюм, който гледах и много ми хареса беше пак на Клиник, ама не онзи - Щастието, друг беше, самата опаковка е червена, ама името какво беше, губи ми се. Много ми хареса, сега ако ми се и усмихне щастието да си го купя и работата става идеална. :)
Аз не съм ползвала от продуктите на Олей, добри ли са, чувам хубави неща?
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Aми аз съм пълна с червила и гримове,ама не ги ползвам само ги трупам.Май скоро ще изхвърлам че почва да им минава трайността.Ноември 2004 ,ходих с една приятелка на разпродажба в Yves Rocher.Само за работещи там и техни приятели,беше в складовете. Всичко по 1 долар,независимо каква му е цената иначе и всичко масово с срок на давност до 2006,не е да кажеш с изтекла давност.Е направих 70 долара като стои да гледаш :oops: (а имах и намаление от 15 че преди това гледах някакви реклами) .Едвам се прибрах с един сак натъпкан до горе. Ама каво да правя това за мен,онова за мама + че и ефтино.Та още ги имам всички тези бoклуци.
Незнам дали след това са правили разпродажби пак там,че моита приятелка напусна :lol:
Последно промяна от IRA на Чет Юли 07, 2005 11:04 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Еех Ира, защо напусна тази твоя приятелка? :confused2:
Добре че поне на някого са е сбъднала една от мечтите ми ! :cry: :D
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Elia написа:A za kosa - da jivee Jean Coutu - tam ima edna seria preparati s izvlek ot kosmi ot opashkata na kon - mnogo sum dovolna! Nai-posle kosata mi ima bliasuk i ne cafti kato poludela!
Dami, obiasnete za nas ot preriite kakvo e tova Jean Coutu? Magazin? Kak tochno se kazva 'konskata seria'?
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Za konskata seria - vchera vidiah kak se kazva, ama sega sum zabravila!:-) Samo da se popravia - na men moje da mi se shte da e s podpravki ot konskata opashka, ama bilo ot grivata!
Jean Coutu go ima daje v USA - ama az sum mnogo glupava i ne znam kak se kazva po vashite kraishta (t.e. v anglofonska Canada...)
A po vaprosa za chervilata - NE POLZVAME! Nikuv grim sushto taka! T.e. v Bg se mazoteh, ama tuk nehsto mi se izpari vduhnovenieto...
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

BabaPena написа: Dami, obiasnete za nas ot preriite kakvo e tova ? Magazin?

Ето го Jean Coutu- http://www.jeancoutu.com/
Изображение ... и в темите също!
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Elia написа:A po vaprosa za chervilata - NE POLZVAME! Nikuv grim sushto taka! T.e. v Bg se mazoteh, ama tuk nehsto mi se izpari vduhnovenieto...
Е не е казано да се клепаме като великденски яйца, ама на пости още не ме е ударило. Абе имах и аз един такъв малък отбой в началото, като дойдохме, то ще да е било от стреса от промените, ама бързо се взех в ръце ! :)
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

aaa, az v nachaloto si se glaseh po nashenski - i manikur si praveh, puk smeniah lakovete - chudesa! Obache kato duhne tozi viatur mi se nasulziavat ochite, ta precenih, che epo-dobre bez grim, otkolkoto kato reviashta koala...
Изображение
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Elia написа:aaa, az v nachaloto si se glaseh po nashenski - i manikur si praveh, puk smeniah lakovete - chudesa! Obache kato duhne tozi viatur mi se nasulziavat ochite, ta precenih, che epo-dobre bez grim, otkolkoto kato reviashta koala...
:rotfl:

Елиата, пак ме хвърли в тъча, ама си е верно много им е гаден вятъра, аз все мрънках в Бг-то от Бургаските ветрове, ама тука не е по-различно, много ми се рошат и на мен къдриците на правата коса ! :cry:
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Mersi, mersi.

Za sajalenie, v nashe selo (izobshto v tsentralna i zapadna Kanada) takav magazin nEma. Sha si posedia s nekonska opashka/griva iavno. :-(

Po vaprosa za koalata/pandata, i az imam problemi s viatara...ama ima edna spiralka na maibaline (XXL) det se darji kato bodoustoichiva, nishto che ne e...ta znachi tia i ai lainerite na klinik (e, i malko osnova de) i chovek moje da si reve bez problemi (a az sam i s leshti ta saFsem)...
Аватар
Jane

Мнение от Jane »

Абе и аз много взех да го уважавам тоз Клиник напоследък. :?
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Abe uvajenie, uvajenie ama prekalen svetets i Bogu ne e drag (t.e. az). Minalata esen izkupih kadet kFot vidiah na Klinik...vkl. i tri etapnata im programa...Dva mesetsa dobre, ama polse kojata mi reshi che tsialoto tova miene, tarkane, eksfoliirane i t.n. ne e za neia...ta kat se pochnaha edni sarbeji, zacherviavania i t.n. Ujas! Triabvashe da se vrashtam obratno na oligo 25 na Vichy...Ta znachi vnimavaite c Klinik, osobenno ako imate chuvstvitelna koja...

Inache chervilata, pudrite i bazite im sa adski dobri...a i molivite sashto...
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

babo Peno - ako verno nemate Jean Coutu v seloto resheniata sa 2:
1. Otvariame edin franchise tam i gi razbivame!
2. Izprashtame ti konskite neshta v kolet!
A protiv viatura - pone se setih kak se kazva onova, deto se pruskam s nego i ne mi se zaplita kosata - SHINE! Suuuuuper! Osobeno za kosi tip precuftialo gluharche kato moiata...Gram vazelche nema i ne boli kato se reshish!
Изображение
Заключено