Та какви червила ползвате, питам защото запасите ми вече привършиха, а на тръгване от Бг бях напълнила дисагите с доста мазила, добре че хладилниците тука са също големи, че да мога да си вместя и там "боклуците"! Абе да си кажа честно, аз не се чувствам добре ако в къщи нямам най-малко 10 -тина червила. Намалее ли тази бройка, някак си ми става неспокойно на душата. :madgo:
Ама питам за червила, не гланц и разни други такива блестящи. Последно за рождения ден ми подариха цял комплект "червила" на Клиник, ама си бяха точно от тия лъскавите истории, хубави са, не са лоши, ама аз искам нещо по-така, няма нужда чак толкова да светя. :crap:
Другото важно е лак за нокти, казвайте, че и там нямаляло количеството. :eek7: Гледах онзи ден лакове на Лореал, ама те едни цветове бяха, както и да е, по-важното е да са трайни, че и без това няма много време за оцветяване или за изпадане в момент на безпомощност, както нарича този процес моят мъж. Много разбира той, ама му е хубаво жена му като щрака по клавиатурата с нарисувани нокти или като търка чиниите геройски пак с оцветени нокти разбираш ли !

Споделяйте не крийте това са много важни подробности! :idea: Мъжовете да не се смеят!

За парфюмите Joy да се изкаже, чела съм че е спец по въпроса!