STOP na sociala!..?
STOP na sociala!..?
Vярно ли е , 4e ot 01.01.2006 shte spirat sociala za imigrantite vlezli sled 06.2003?
4etoh edna statiya predi dva dni v Neta, no zabravih da pitam tuka?
Nqkakvi idei.
Nqkakvi idei.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
nedei be, dade sardechni udari na polovinata uchastnici or Quebec 
ako stane shte e mnogo dobro neshto - kak taka shte vzimash bez da si dal, ama niama da stane...

ako stane shte e mnogo dobro neshto - kak taka shte vzimash bez da si dal, ama niama da stane...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- Optimist Creed
Re: STOP na sociala!..?
И на мен не ми се вярва ама масовото излизане на социал на имигрантите може да доведе и до това.balbi написа:Vярно ли е , 4e ot 01.01.2006 shte spirat sociala za imigrantite vlezli sled 06.2003?
Nqkakvi idei.
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Абе хора как ще спрат социала само за имигрантите. Това означава дискриминация ,а тука са много чуствителни по въпроса.А ако го спрат на всичи ,това за Quebec означава революция
.
На мен социала не ми пречи и не мисля че ако го спрат ,особено само за имигрантите ,че ще се отрази на данъците. Вие кво си мислите че като го няmа и данъка ви ще стане 10 % ,друг път,така барем знам къде отиват част от данъците дето плащам.
Ако нямаше social ,не би имало кой да върши гадните работи на черно.
Единствено съм за ограничаване на периода до 10 години.За това време все някаква работа би следвало да си намериш.
Къде е тая статия?

На мен социала не ми пречи и не мисля че ако го спрат ,особено само за имигрантите ,че ще се отрази на данъците. Вие кво си мислите че като го няmа и данъка ви ще стане 10 % ,друг път,така барем знам къде отиват част от данъците дето плащам.
Ако нямаше social ,не би имало кой да върши гадните работи на черно.
Единствено съм за ограничаване на периода до 10 години.За това време все някаква работа би следвало да си намериш.
Къде е тая статия?