ima li 6ans

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
zahariev

ima li 6ans

Мнение от zahariev »

kandidatstvah za emigraciq v kvebek,bqh skysan no si mislq 4e ne e samo zaradi ezika ,mislite li 4e kato 44 godi6en myj,zybotehnik s 20 god staj ,rabote6 perfektno +metalo keramika imam 6ans da kandidatstvam i to kato vode6t
huba

Мнение от huba »

Po-dobre e da ne si ti osnovnia kandidat ako jena ti e po-mlada.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

До 45 години получаваш точки, значи имаш щанс!
Стажа е голям - вярно, но с увеличаването му се предполага че и децата растат и техният точков принос намалява. Нещо като принципа на скачените съдове.
Обикновенно шансовете след 40-та година намаляват и трябва да се компенсират по някакъв начин. С втора диплома. С перфектно владеене на езиците. С валидно предложение за работа.
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

huba написа:Po-dobre e da ne si ti osnovnia kandidat ako jena ti e po-mlada.
Човека кандидатства сам според мен.......................
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
huba

Мнение от huba »

Nad 40 godishna vazrast se poluchava samo 1 tochka za Vazrasr.Shans vinagi ima razbira se, no razlikata v tochkite ne e malka , zatova e po-dobre da kandidatsva po-mladia saprug.Inache sam chuvala zabotehnicite da zapochvat dosta barzo rabota.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Заключено