Спешен въпрос за Марбротурс
Спешен въпрос за Марбротурс
Някой да е ползвал услугите на тази туристическа агенция? Вчера бях в офиса им във Варна и ми предложиха по-добре оферта от Мира травъл, при които вече имам резервация. Мога да откажа тази при Мира травъл и да направя резервация в Марбротурс и затова питам някой имал ли си е работа с тях и дали са надеждни.
Отнасяй се с другите така, както искаш да се отнасят с теб! Пробвай! Действа!
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Абе я пробвай на 02/9819993.
Това е телефона на Агенция Атлас. Офиса се намира в София, но дори и с пътните разходи от Варна (за плащането на самолетните билетите) пак идва по-евтино от всички агенции във Варна, които бях проучила. Много мои приятели си купиха билети оттам и за всички това се оказаха най-добрите цени. За справка - ние летяхме до Монреал с КЛМ в края на март за 341 евро на човек (в тази сума са включени летищните такси).
А за Марбротурс - ами не помня дали тях ги бях проучила.
За мен Атлас си остават фаворити
Това е телефона на Агенция Атлас. Офиса се намира в София, но дори и с пътните разходи от Варна (за плащането на самолетните билетите) пак идва по-евтино от всички агенции във Варна, които бях проучила. Много мои приятели си купиха билети оттам и за всички това се оказаха най-добрите цени. За справка - ние летяхме до Монреал с КЛМ в края на март за 341 евро на човек (в тази сума са включени летищните такси).
А за Марбротурс - ами не помня дали тях ги бях проучила.
За мен Атлас си остават фаворити
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites