Аз нормално два или три дни от седмицата започвам в 8 ,другите 1 или 2 от 5 или 6,но имам един шибан четвъртък когато започвам в 4ам за което трябва да стана в 3.Направо ми се разказва играта с това ранно ставане.
Спомням си навремето срещу нас започнаха да строят нова кооперация и вдигаха страшен шум сутрин.Събуждаха ни с жената в 7-8 часа със шумутевицата си вместо да се излежаваме в леглото до 9-10.И тогава жената като му изпуснеше края започнах да и давам съвети-жена ,ако не намалиш малко харчовете ще дойде време когато аз навместо да съм ти до топлото дупе сътрин ще ме гледаш на отсрешната кооперация с чука ,а ти вместо да се излежаваш до обед ще вземеш кофите на чистачката дето ги дрънка всяка сутрин от 6 по коридора.
И то гледай каква стана маама му стара ще кажеш ,че съм виждал в бъдещето като Ванга.Е нати сега първа смяна ,гумени ботуши и каска .Ех живот.
Ами по принцип започвам в 8 сутринта,ама обикновено се събуждам някъде в 9 пред компютъра в работа ,пътя до там определено ми се губи .
шефа,на който единият крак бил с 2 мм по къс от другия и затова не можел да спи, не ще да разбере ,че на мен всичко си ми е иделно еднакво дълго и нямам , ама никакъв проблем да спя до 11 на обяд.. Това ранно ставане ме убива направо
Леле ,ти ме разби 8,ами то си е направо на обед.Аз сутрин в 3,30 като тръгна за работа по магистралата си викам -гледай ги как си спят драгите съфорумци,ех че нямам едно дрънкало да се раздрънча и да ги събудя.Много е гадно ранното ставане,представям си пък ако ми се налагаше да върша и някакъв физически труд,добре че минавам само с едно каране.На мен проблемът ми е да се дотътря някакси до колата и да стигна до първата бензиностанция за кафе ,след това се събуждам напълно.
Ма аз ставам в 6 и 30 - 7 без 15 (напоследък) ,какъв обяд и това си е смърт направо,въобще не мога да си представя да ставам в 3 и 30 ,та аз си лягам към един . Хубавото е мога да си подремвам пред компютара, даже миналата седмица си чукнах главата в клавиатурата ,така ми се спеше .
Бате аз ставам 05,10 всеки работен ден (от 6.00 по4вам работа). И аз бях голем поспаланко ама ве4е свикнах (мога да спя 3-4 4аса само на ден, понякога се налага)
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
bateto написа:Леле ,ти ме разби 8,ами то си е направо на обед.Аз сутрин в 3,30 като тръгна за работа по магистралата си викам -гледай ги как си спят драгите съфорумци,ех че нямам едно дрънкало да се раздрънча и да ги събудя.Много е гадно ранното ставане,представям си пък ако ми се налагаше да върша и някакъв физически труд,добре че минавам само с едно каране.На мен проблемът ми е да се дотътря някакси до колата и да стигна до първата бензиностанция за кафе ,след това се събуждам напълно.
Любимото ми..........
Няма нищо по-хубаво да посрещнеш изгрева....
Ако си смениш работата,разчитай на мен за "пренаемане".........
Не zнам при дугите фактора ,, в колко 4аса по4ва работното време,, но zа мен си е от ре6авасто zна4ение
За моя голяма радост в пове4ето фирми поне тука в немско , тия дето работят в раzвоя нямат работно време - демек когато иде6
и това си е супер
в последно време даже и колко 4аса на седмиzа си направил не гледат - важното е да си си свар6ил zада4ите. Абе тука си е комуниzам като при татово време
само 4е някои ден сте им иzлеzе преz носа