Все още нямам баркодове?!!!!!!!!!
Все още нямам баркодове?!!!!!!!!!
Дали се притеснявам излишно?
Изпратих документи в Букурещ на 18.05., на 25.05. са получени - имам обратна разписка с подпис и дата. Писмо с баркодове обаче за сега няма. Платих само таксата за обработка на документите, без 820-те долара за виза - възможно ли е това да е причината за забавянето? На кой e-mail да ги попитам дали всичко с документите ми е наред? А и нали дори нещо да липсва, пак биха ми изпратили писмо с искане на допълнително бумаги - все пак мисля, че всичко необходимо съм изпратила, включително декларация-съгласие от бившия за детето...Интервюто ми беше на 28.04. Ще съм благодарна, ако споделите мнения.
Изпратих документи в Букурещ на 18.05., на 25.05. са получени - имам обратна разписка с подпис и дата. Писмо с баркодове обаче за сега няма. Платих само таксата за обработка на документите, без 820-те долара за виза - възможно ли е това да е причината за забавянето? На кой e-mail да ги попитам дали всичко с документите ми е наред? А и нали дори нещо да липсва, пак биха ми изпратили писмо с искане на допълнително бумаги - все пак мисля, че всичко необходимо съм изпратила, включително декларация-съгласие от бившия за детето...Интервюто ми беше на 28.04. Ще съм благодарна, ако споделите мнения.
-
- Обратна връзка:
И аз платих само първата такса без тази за виза
получих баркодовете в рамките на 20 дена от получаването на документите там... те май гледат да се натрупат малко писма и тогава ги пращат защото по едно и също време получих кодовете с хора подали док седмица преди мен и седмица след мен
питай в пощите дали е идвало писмо от чужбина за теб, случвало се да оставят писмо в др вход или обади пиши до букурещ
получих баркодовете в рамките на 20 дена от получаването на документите там... те май гледат да се натрупат малко писма и тогава ги пращат защото по едно и също време получих кодовете с хора подали док седмица преди мен и седмица след мен
питай в пощите дали е идвало писмо от чужбина за теб, случвало се да оставят писмо в др вход или обади пиши до букурещ
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854
- Дякон Игнатий
В случая Рони е прав/а.Нормално пристигат 20-на дни след получаването на писмото ти там.Таксите да платш едната или двете е твой избор.Ние платихме и двете,че сърбахме попарата с вдигнати такси септември м.г.,а и долара април беше 1.48 а сега е 1.63 ,нали се сещаш,че за 2-ма 2600 долара по 0.15 стотинки се към 400 лева ,а т'ва са бая кинти ,а ..........Но ти си рашавай к'во и дали да плащаш....Превода е 2 долара към Ситибанк ,не е кой знае к'во....
Но ако си в дълбокия прованс (сори за израза ама си е така,и аз съм някъде от там
) писмото моге да ти се бави и 2 седмици от София например......
Успех,чадо........
Но ако си в дълбокия прованс (сори за израза ама си е така,и аз съм някъде от там

Успех,чадо........

НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
относно баркодовете
Bony - Изпратих Ви ЛС
За съжаление към днешна дата - 18 юли - все още нямам никакви баркодове. На десетината имейли, които изпратих в Букурещ с въпрос какво става, най-накрая получих отговор, че в момента се обработват документите от началото на май и когато стигнат до моите, ще се свържат с мен, ikely след 6-8 седмици - това беше преди две седмици, така че какво ми остава освен да чакам...
Документите в Букурещ ги изпратих още на 18 май по пощата, с препоръчано писмо и обратна разписка - обратната разписка се върна с дата 25.05. и подпис на приелия пакета служител.
Документите в Букурещ ги изпратих още на 18 май по пощата, с препоръчано писмо и обратна разписка - обратната разписка се върна с дата 25.05. и подпис на приелия пакета служител.
Току що получих дългоочакваното писмо с прословутите баркодове! Датата на печата върху писмото е 26.05 - т.е. един ден след като документите ми са получени в Букурещ, а датата на пощенското клеймо е 11.07. - чудя се къде ли е отлежавало това писмо почти два месеца, дали е било забутано някъде по бюрото на някой разсеян служител, или е чакало реда си да бъде изпратено в пощенската станция в Букурещ?