Всеки човек има право да говори на майчиния си език. Патриотизъм е не да забраняваме чужди езици и наслагваме омраза, а да тачим това което сме ние всъщност.
[quote="Kiwi"]Всеки човек има право да говори на майчиния си език. Патриотизъм е не да забраняваме чужди езици и наслагваме омраза, а да тачим това което сме ние всъщност.
Ние българите сме расисти, от което се срамувам.
бъдете здрави. обичайте българия
kakvo losho ima v tova da si rasist?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
prav si chovek
za nacionalnata televizia
za kravite
za feredjetata
Az se opasiavam che s tezi novini shte se razshiriat iskaniata za avtonomia. "Dorde e manichka zmiata" triabva da i stroshim glavata inache toku vij sme osamnali v novo Kosovo. Hich ne mi se shte da hodia da se bia v BG ama ako tva se sluchi niama da imam izbor.
Politicheskata Corectnost kato stanovishte i mirogled e izjiviala vremeto si.
Problema e che benefaktorite na nashata politicheska corectnost ne ni reciprocirat. Cialata zemia pochti do bosfora e bila nasha ama ako otidesh tam sega trudno shte namerish balgaro govoriashti - zashto? - zashtoto sa gi pretopili. A nie kato sme tolkova hitri - eto ni sega turski novini po BG national TV - i to novini v koito BGto se naricha Bulgaria.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Ами и Гърция може да каже: цялата земя е била наша до Дунава, ама сега тия варвари - българите ни я взеха. Тъй че тези илюзии по Симеонова България трябва да си стоят в исторята, а не да се размахват като знаме на криворазбран патриотизъм. "Етнически територии" ???? Какво значи това, Кольо ?
Ombudsman написа:Ами и Гърция може да каже: цялата земя е била наша до Дунава, ама сега тия варвари - българите ни я взеха. Тъй че тези илюзии по Симеонова България трябва да си стоят в исторята, а не да се размахват като знаме на криворазбран патриотизъм. "Етнически територии" ???? Какво значи това, Кольо ?
koia Garcia?
Imash pred vid Visantiicite li?
Dokolkoto si spomniam sled San Stefano ni otriazaha izlaza do Belomorieto. Tova koeto propoviadvash e vazmojno samo ako svalim vsichki granici...dokato ne sme go napravili vseki triabva da si pazi nacionalnostta. Inache dobrovolno vsichki shte se prevarnem v Indokitaici ot mexicanski vid.
Ti li se kazvash Iglika?
Ako e taka znachi sigurno si mohamedanka - ako e taka me izvini - nishto personalno protiv tvoite hora - imam iskrenno dobri priateli mohamedani. V tvoe dobro obache e da si protiv turski po BG TV shtoto inache edin den moje da stane opasno - tova e politicata na zapada - divide and conquer.
Човек какво ли не може да научи за себе си в такъв форум. Как можеш да свързваш едно хубаво българско звучно име с мохамеданската вяра, която слага обикновено тюрскоезични имена.
[quote="Ombudsman"]Ами и Гърция може да каже: цялата земя е била наша до Дунава, ама сега тия варвари - българите ни я взеха. [/quote]
Predi da drankash gluposti da neshe prochel malko uchebnici.
Kak taka sme im ia vzeli ? Tia ni e predostavena ot Vizantiiskia
imperator s cel da pazim severnata mu granica ot Preselenieto
na Narodite; t.e. vsichko si e bilo pito-plateno.
Не бях забелязъл тази тема до сега, но определено съм съгласен с Колю, никакъв турски по телевизията! Така наречените "български турци" са български граждани и ако не им изнася прав им път, ей я къде е турция да си заминават (байт и Тошо хубвао ги беше натирил навремето). Това е много серизна тема и не я подценявайте защото като нищо ще плячкосат южната част на България.
Сега за расизма, не се правете на света вода ненапита ами помислете как ще се чувствате ако дъщеря ви домакне някой гнусен резан циганин... да видим тогава дали ще бъдете толератни...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Lub0 написа:Не бях забелязъл тази тема до сега, но определено съм съгласен с Колю, никакъв турски по телевизията! Така наречените "български турци" са български граждани и ако не им изнася прав им път, ей я къде е турция да си заминават (байт и Тошо хубвао ги беше натирил навремето). Това е много серизна тема и не я подценявайте защото като нищо ще плячкосат южната част на България.
Сега за расизма, не се правете на света вода ненапита ами помислете как ще се чувствате ако дъщеря ви домакне някой гнусен резан циганин... да видим тогава дали ще бъдете толератни...
hear, hear :-)
a tva za pitkata e super laf :D
Ombudsman написа:Ами и Гърция може да каже: цялата земя е била наша до Дунава, ама сега тия варвари - българите ни я взеха.
Predi da drankash gluposti da neshe prochel malko uchebnici.
Kak taka sme im ia vzeli ? Tia ni e predostavena ot Vizantiiskia
imperator s cel da pazim severnata mu granica ot Preselenieto
na Narodite; t.e. vsichko si e bilo pito-plateno.
Inache i az obicham Asterix
Уважеми, умнико. Чела съм достатъчно учебници, книги и извори. Съответно съм държала необходимия брой изпити, за да ми издадат диплома за магистър по история в България - Софийски университет. Изпитите ми по антична и средновековна Българска история съм издържала с 6, както и много други.Тъй че ако искаш ти можеш да почетеш повечко и после пак да се намесиш, този път компетентно.
Tuk sym syglasen s Kolio i Lubo - v nacionalnata televiziq na edna dyrjava nqma mqsto za drug ezik osven oficialniq... moje da e samo nqkakyv si politicheski hod, samo che tozi hod shte dovede do oshte po-golqmo samochuvstvie na malcinstvata v BG, i to stava kato lavina rabotata... da me izvinqvate za "rasizma" ama ne mi se slusha oshte turski v Bulgaria... dostatychno sa radiostanciite predstavqm si v Yujna BG kakvo e polojenieto, prosto ne mi se misli... i ot Turciq horata shte emigrirat v Bulgaria zaradi po-dobroto otnoshenie kym turcite i po umereniq klimat kato bonus tova li e celta?
Ami shtom tova, che iskame da si zapazim nacionalnata identichnost, ni pravi necivilizovani hora i edin orientalski narod - taka da e... Samo che kato se zamislq, vladi, shtom mislish orientalskiq narod za necivilizovan... hm...
Spored mene stava vapros za neprikri rasizam i natsionalizam, no znaesh li pak moje i da gresha... vse pak moje bi ne sluchaino sme edin ot nai-bednite narodi v Evropa...