Priateli,
moje li niakoi da mi kaje dAli v meditzinskite pregledi prisustva niakakuv test za leki narkotitzi. Priatelkata mi i az pushim ot vreme na vreme MARIJUANA i se chudim dali shte imame problemi pri pregledite?
Test za MARIJUANA v medizinskite pregledi???
Марихуаната не я легализират, а я декриминализират - има разлика все пак. Т.е. ако те хванат с марихуана пак си в нарушение на закона, но няма да те съдят, а ще ти друснат глоба.sasho71 написа:СПОКО ПИЧ! ТАЗИ СУТРИН НОВИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КАНАДА КАЗА ЧЕ ЛЕГАЛИЗИРА МАРИХУАНАТА. ТАКА ЧЕ ПУФКАЙ СМЕЛО. ПЪК И САВЧЕВА ЩЕ ТЕ ПИТА ДАЛИ УПОТРЕБЯВАШ АМА ТИ И КАЖИ ЧЕ Е ГОТИНА МАЦКА И ПО СКОРО БИ Я ИЗЧУКАЛ И ТЯ ЩЕ ТЕ ПУСНЕ...ПЪК ТОКУ ВИЖ Е ЗАВЪРТЯЛА КЛЮЧА НА КАБИНЕТА СИ...
Ацо, постарайте се поне за известно време преди прегледите да сте "чисти", пък и едва ли е нужно сами да споменавате пред някой от докторите че пушите трева.
Re: Test za MARIJUANA v medizinskite pregledi???
Просто няма да пушите една седмица преди теста, мисля че единствения начин да се познае е по-кръвта за тетра хидроканабинол ако не ме лъже паметта.atzo написа:Priateli,
moje li niakoi da mi kaje dAli v meditzinskite pregledi prisustva niakakuv test za leki narkotitzi. Priatelkata mi i az pushim ot vreme na vreme MARIJUANA i se chudim dali shte imame problemi pri pregledite?
...
Mersi na vsichki za vnimanieto!
I az si misleh che e malko veroiatno da ima test za treva, no za vseki sluchai ot mesetz i neshto ne sum pushil...
Vse pak jiveem v Bg i tuka oshte svurzvat sus znak za ravenstvo Trevata i Heroina primerno...
I az si misleh che e malko veroiatno da ima test za treva, no za vseki sluchai ot mesetz i neshto ne sum pushil...
Vse pak jiveem v Bg i tuka oshte svurzvat sus znak za ravenstvo Trevata i Heroina primerno...