Test za MARIJUANA v medizinskite pregledi???

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
atzo

Test za MARIJUANA v medizinskite pregledi???

Мнение от atzo »

Priateli,
moje li niakoi da mi kaje dAli v meditzinskite pregledi prisustva niakakuv test za leki narkotitzi. Priatelkata mi i az pushim ot vreme na vreme MARIJUANA i se chudim dali shte imame problemi pri pregledite?
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

СПОКО ПИЧ! ТАЗИ СУТРИН НОВИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КАНАДА КАЗА ЧЕ ЛЕГАЛИЗИРА МАРИХУАНАТА. ТАКА ЧЕ ПУФКАЙ СМЕЛО. ПЪК И САВЧЕВА ЩЕ ТЕ ПИТА ДАЛИ УПОТРЕБЯВАШ АМА ТИ И КАЖИ ЧЕ Е ГОТИНА МАЦКА И ПО СКОРО БИ Я ИЗЧУКАЛ И ТЯ ЩЕ ТЕ ПУСНЕ... :lol: ПЪК ТОКУ ВИЖ Е ЗАВЪРТЯЛА КЛЮЧА НА КАБИНЕТА СИ... :lol:
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

sasho71 написа:СПОКО ПИЧ! ТАЗИ СУТРИН НОВИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КАНАДА КАЗА ЧЕ ЛЕГАЛИЗИРА МАРИХУАНАТА. ТАКА ЧЕ ПУФКАЙ СМЕЛО. ПЪК И САВЧЕВА ЩЕ ТЕ ПИТА ДАЛИ УПОТРЕБЯВАШ АМА ТИ И КАЖИ ЧЕ Е ГОТИНА МАЦКА И ПО СКОРО БИ Я ИЗЧУКАЛ И ТЯ ЩЕ ТЕ ПУСНЕ... :lol: ПЪК ТОКУ ВИЖ Е ЗАВЪРТЯЛА КЛЮЧА НА КАБИНЕТА СИ... :lol:
Марихуаната не я легализират, а я декриминализират - има разлика все пак. Т.е. ако те хванат с марихуана пак си в нарушение на закона, но няма да те съдят, а ще ти друснат глоба.
Ацо, постарайте се поне за известно време преди прегледите да сте "чисти", пък и едва ли е нужно сами да споменавате пред някой от докторите че пушите трева.
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

Ne kazvai na sav4eva 4e pu6i6, i gledai pone mesec predi pregleda da si 4ist.
Uspeh
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Също потърси в интернет за медикаменти с които можеш да "преметнеш" теста.

Успех!
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
vladi

Re: Test za MARIJUANA v medizinskite pregledi???

Мнение от vladi »

atzo написа:Priateli,
moje li niakoi da mi kaje dAli v meditzinskite pregledi prisustva niakakuv test za leki narkotitzi. Priatelkata mi i az pushim ot vreme na vreme MARIJUANA i se chudim dali shte imame problemi pri pregledite?
Просто няма да пушите една седмица преди теста, мисля че единствения начин да се познае е по-кръвта за тетра хидроканабинол ако не ме лъже паметта.
stela80
Обратна връзка:

Мнение от stela80 »

Ne se kosi.Metoda ,s kojto se ustanoviavat tij neshta e prekaleno skxp za da e v takava "shirpotreba".
atzo

...

Мнение от atzo »

Mersi na vsichki za vnimanieto!
I az si misleh che e malko veroiatno da ima test za treva, no za vseki sluchai ot mesetz i neshto ne sum pushil...
Vse pak jiveem v Bg i tuka oshte svurzvat sus znak za ravenstvo Trevata i Heroina primerno...
Заключено