Ние гласувахме!
-
Ето официалните резултати от избирателна секция # 329200-106 (на територията на Българското Посолство в Отава):
# 3 Коалиция за България – 46 гласа
# 6 НДСВ Народно Движение Симеон Втори) – 85 гласа
# 7 Коалиция за достойна България – 2 гласа
# 8 Демократи за Силна България – 57 гласа
# 11 Коалиция на Розата – 1 глас
# 12 Съюз на Свободните Демократи – 23 гласа (предполагам, че това е Български Народен Съюз)
# 13 Новото Време – 3 гласа
# 14 Коалиция АТАКА – 27 гласа
# 16 Обединена Партия на Пенсионерите – 2 гласа
# 17 ДПС (Движение за Права и Свободи) – 1 глас
# 19 ОДС (СДС, Демократична Партия, Гергьовден и т.н.) – 29 гласа
Недействителни бюлетини – 3
ОБЩО – 279 гласа
Резултатите получих лично по имейла от заместник-председателя на комисията д-р Кристина Стоянова.
Даниел
# 3 Коалиция за България – 46 гласа
# 6 НДСВ Народно Движение Симеон Втори) – 85 гласа
# 7 Коалиция за достойна България – 2 гласа
# 8 Демократи за Силна България – 57 гласа
# 11 Коалиция на Розата – 1 глас
# 12 Съюз на Свободните Демократи – 23 гласа (предполагам, че това е Български Народен Съюз)
# 13 Новото Време – 3 гласа
# 14 Коалиция АТАКА – 27 гласа
# 16 Обединена Партия на Пенсионерите – 2 гласа
# 17 ДПС (Движение за Права и Свободи) – 1 глас
# 19 ОДС (СДС, Демократична Партия, Гергьовден и т.н.) – 29 гласа
Недействителни бюлетини – 3
ОБЩО – 279 гласа
Резултатите получих лично по имейла от заместник-председателя на комисията д-р Кристина Стоянова.
Даниел
-
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Мдаааа! Моля да отбележите, че това са размерите на снимките - не знам как да ги направя по-големи - сложете си очила!
Или пробвайте да си копирате снимката, пък после си я чекнете както ви се ще!
Тук му е мястото злобно да запитам: КОИ СА ТЕЗИ 85 ГЛАСА ЗА ЦАРЯ БЕ! Нали не ви харесваше!!!
Иначе какво има за разказване - фактите сами говорят! Сега се молим за предсрочни избори, когато ще се организира автобус за Торонто - с преспиване на Ниагара!!!!!!!!!!!!!!!
Благодаря Дани за идеята и за труда, който си направи!

Тук му е мястото злобно да запитам: КОИ СА ТЕЗИ 85 ГЛАСА ЗА ЦАРЯ БЕ! Нали не ви харесваше!!!

Иначе какво има за разказване - фактите сами говорят! Сега се молим за предсрочни избори, когато ще се организира автобус за Торонто - с преспиване на Ниагара!!!!!!!!!!!!!!!
Благодаря Дани за идеята и за труда, който си направи!

Представителна извадка тип "паплач"

- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Ми аз цифри не помня, партии също (нали бях там заради екскурзията) 
Знам само, че в посолството в Отава бяха гласували 250 българи, поне такъв беше броя около 18.30ч. канадско време. От тези 250, само ние бяхме към 60 (нашия автобус)
Както видях чак сега, вече има точна информация от Дино.
А на bgmontreal: СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ, беше СУПЕР

Знам само, че в посолството в Отава бяха гласували 250 българи, поне такъв беше броя около 18.30ч. канадско време. От тези 250, само ние бяхме към 60 (нашия автобус)

Както видях чак сега, вече има точна информация от Дино.
А на bgmontreal: СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ, беше СУПЕР
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

Вси4ко друго приемам ,разли4ни хора разли4ни схващания,но това не мога да го възприема :
БСП-56
Атака -27
Айде вторите ги оправдавам ,нова партия ,отскоро,народа разбрал неразбрал
Оба4е БСП-56,ще се гръмна ,има ли и тука безумци,аз мислех ...
Ей ,нама да се оплаквате от положението в Бг.,то е такова каквото сте си го избрали,самият факт 56 сънародници имигранти в Канада са гласували за БКП е досттъ4но красноре4ив,аз ли4но не мога да го повярвам ,но е факт,озна4ава ,4е между нас има и много хора които лицемерни4ат.Пфу...
БСП-56
Атака -27
Айде вторите ги оправдавам ,нова партия ,отскоро,народа разбрал неразбрал
Оба4е БСП-56,ще се гръмна ,има ли и тука безумци,аз мислех ...
Ей ,нама да се оплаквате от положението в Бг.,то е такова каквото сте си го избрали,самият факт 56 сънародници имигранти в Канада са гласували за БКП е досттъ4но красноре4ив,аз ли4но не мога да го повярвам ,но е факт,озна4ава ,4е между нас има и много хора които лицемерни4ат.Пфу...
-
Аз лично очаквах същият резултат, в Отава първи да е Царското движение, след това БСП и след това всички останали.
И ако бяхме да отидем всикчки, които имаме право на глас да си пуснем гласа, нямаше да позволим в България БСП да е първато политическа сила. Но, така е, голяма част от имигрантите или поради невъзможността да гласуват или поради липса на интерес, променят резултата.
Помислете колко много българи сме в Канада и Щатите, ако всички бяхме да гласуваме, щяхме да покажем среден пръст на ДПС, но това е реалността, жалко Българио!
И ако бяхме да отидем всикчки, които имаме право на глас да си пуснем гласа, нямаше да позволим в България БСП да е първато политическа сила. Но, така е, голяма част от имигрантите или поради невъзможността да гласуват или поради липса на интерес, променят резултата.
Помислете колко много българи сме в Канада и Щатите, ако всички бяхме да гласуваме, щяхме да покажем среден пръст на ДПС, но това е реалността, жалко Българио!
-
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Прав си!Tutankamon написа:Аз лично очаквах същият резултат, в Отава първи да е Царското движение, след това БСП и след това всички останали.
Обаче...това е!
Остава да чакаме следващите избори...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Ето ви и резултатите от гласуването в Отава по печеливш ред :
1. НДСВ – 85 гласа
2. Демократи за Силна България - 57 гласа
3. БСП - 46 гласа
4. ОДС - 29 гласа
5. Атака - 27 гласа
6. БНС - 23 гласа
7. Новото Време - 3 гласа
8. Обединена Партия на Пенсионерите – 2 гласа
9. Коалиция за достойна България – 2 глас
10. Коалиция на Розата – 1 глас
11. ДПС - 1 глас
Честито на победителите!
Яко им дупе на българите!
1. НДСВ – 85 гласа
2. Демократи за Силна България - 57 гласа
3. БСП - 46 гласа
4. ОДС - 29 гласа
5. Атака - 27 гласа
6. БНС - 23 гласа
7. Новото Време - 3 гласа
8. Обединена Партия на Пенсионерите – 2 гласа
9. Коалиция за достойна България – 2 глас
10. Коалиция на Розата – 1 глас
11. ДПС - 1 глас
Честито на победителите!
Яко им дупе на българите!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
И да ги чакаме и да не ги чакаме, все същата ще е ....
Изкараха червените духове от килера и това е...!
:redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost:
Костов искаше да се гласува по интернет, ама знаят какъв ще е резултата!
Честито Комунистическо Царство България!
Изкараха червените духове от килера и това е...!
:redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost: :redghost:
Костов искаше да се гласува по интернет, ама знаят какъв ще е резултата!
Честито Комунистическо Царство България!

-