Среща във Варна
Среща във Варна
Хайде пак да направим една среща! Разбира се в събота в ALBA от 20.00 h. Имаме още едно успешно интервю за този месец
и ще има какво да се чуе. Нека заповяда и SAVANNA щом е в града !

... от време на време ми е интересно да играя 

-
- crystalice
- SAVANNA
- Обратна връзка:
Re: Среща във Варна
С удоволствие бих дошла, но не съм от Варна. Наблизо съм но ще бъда там в Неделя, ако имате идеи за тогава или ако на някой му се пие кафе през деня да свиркаNotia написа:Хайде пак да направим една среща! Разбира се в събота в ALBA от 20.00 h. Имаме още едно успешно интервю за този месеци ще има какво да се чуе. Нека заповяда и SAVANNA щом е в града !

Даже ако може да е тази среща по- раничко ще е супер. Много искам да се видя с вас но трябва да патувам обратно кам 18 часа

Някой ако е свободен по-рано следобед или по обед да пише каде иска да си видим.
- mirkaa
- Обратна връзка:
Re: Среща във Варна
ето още една причина за среща в неделя след обедSAVANNA написа:С удоволствие бих дошла, но не съм от Варна. Наблизо съм но ще бъда там в Неделя, ако имате идеи за тогава или ако на някой му се пие кафе през деня да свиркаNotia написа:Хайде пак да направим една среща! Разбира се в събота в ALBA от 20.00 h. Имаме още едно успешно интервю за този месеци ще има какво да се чуе. Нека заповяда и SAVANNA щом е в града !
![]()
![]()

- SAVANNA
- Обратна връзка:
ste6ta sledobed!
Ами така де, кой знае кога ще дойда скоро до Варна пак. Аз предлагам да насрочим два варианта за среща и всеки да отиде на тази, която му е по-удобна.
Следобедна и вечерна. Какво ще кажете? :idea:
Следобедна и вечерна. Какво ще кажете? :idea:
-
- SAVANNA
- Обратна връзка:
sre6ta
Dobre de , haide Varnenci organiziraite ne6to.
Men mi e nai lesno da kaja edin 4ast i mesto , puk koito iska da idva.
Kakvo 6te kajete v 14:00 4asa - Nedelq, pred ................. e de da znam, daite ideq za nqkoe izvestno mesto, no v su6toto vreme da ne e mnogo ojiveno ta lesno da se namerim i da ne se 4ydim koi-koi e.
Men mi e nai lesno da kaja edin 4ast i mesto , puk koito iska da idva.
Kakvo 6te kajete v 14:00 4asa - Nedelq, pred ................. e de da znam, daite ideq za nqkoe izvestno mesto, no v su6toto vreme da ne e mnogo ojiveno ta lesno da se namerim i da ne se 4ydim koi-koi e.