Lyubima написа:Ще си позволя да изкажа малко по-различно мнение по въпроса, просто споделям личния си опит. Ние като решихме да идваме в Канада го направихме с ясното съзнание, че ще се борим и ще направим всичко възможно да се установим тук за постоянно. ...
Браво, Lyubima. Най-сетне едно разумно мнение по въпроса за недвижимостите. Винаги ми е бил безкрайно смешен типичния български мироглед за имота, като нещо, което не трябва да се продава на
никаква цена. Ами за какво тогава е този имот, по дяволите?
Умирал съм си от смях, наблюдавайки хора, които ходят голи и боси, само и само да притежават някаква тухлена постройка, полу-готова, без вода в тоалетната, с липсващи перила за стълбите и т.н..
Недвижимият имот е
инвестиция, което означава, че в даден момент може и трябва да се продаде, ако бизнеса го изисква. Всичко друго са смешни предразсъдъци.
Много ми е интересно какво си мислят людете, които тази година са имали страшна нужда от ликвидни средства, за да инвестират в някакво начинание, но въпреки всичко са се въздържали от пордажба, заради прословутото
правило и за това да не ги обявят за луди, като гледат как влака за ЕС нещо взе да скрибуца и да спира в седми глух коловоз.
В сферата на недвижимите имоти, както и за всички останали инициативи, ако мислиш с предразсъдъци си от
страната на губещите - винаги.