Българска църква в Монтреал
- Stoynev
- Обратна връзка:
Българска църква в Монтреал
Аз съм тук сравнително от скоро в Монтреал, но бях на Великден в нашата 4ерква и въобще не ми хареса. Вси4ко е прекалено разли4но няма нищо общо с 4ерквите които са в БГ и като сграда и като съдържание. Тогава реших 4е пове4е няма да ходя в нея защото ми се видя много измислена. После си помислих толкова ли е трудно да съберем пари и да си направим тука една истинска 4ерква. Ве4е в Монтреал сме доста българи, мислех си ако съберем пари за парцел, после нещата ще тръгнат доста бързо, поне наблюдениата от БГ ми са такива 4е като го има парцела хората са по сколнни да даряват и пари и предмети. Какво мислите вие, дали сме в състояние да саберем пари за истинска 4ерква или си заслужаваме тази?
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Re: Българска църква в Монтреал
Напълно съм съгласен с теб!И аз ходих съсвсем скоро след като дойдохме и оттогава стана повече от година откакто не съм стъпвал там.Просто не я чувствам,като моя църква.Stoynev написа:Аз съм тук сравнително от скоро в Монтреал, но бях на Великден в нашата 4ерква и въобще не ми хареса. Вси4ко е прекалено разли4но няма нищо общо с 4ерквите които са в БГ и като сграда и като съдържание. Тогава реших 4е пове4е няма да ходя в нея.....
Не бих бил толкова краен.Да,тя е измислена,но за католици.Stoynev написа: защото ми се видя много измислена
И аз също съм си го мислел това,но всеки ден се убеждавам,че това не само,че е толкова трудно,а дори може да се окаже невъзможно!!!?По-голяма е вероятността да се съберат пари от българи за нещо,което ще навреди по някакъв начин на България или на други българи,отколкото за нещо толкова благородно!!!Иначе аз съм ЗА идеята ти!Stoynev написа:После си помислих толкова ли е трудно да съберем пари и да си направим тука една истинска 4ерква. Ве4е в Монтреал сме доста българи, мислех си ако съберем пари за парцел, после нещата ще тръгнат доста бързо, поне наблюдениата от БГ ми са такива 4е като го има парцела хората са по сколнни да даряват и пари и предмети.
Пак ти казвам да не си толкова краен!Тази също си е истинска,но е за католици,а не за православни!!!Stoynev написа: Какво мислите вие, дали сме в състояние да саберем пари за истинска 4ерква или си заслужаваме тази?
Последно промяна от Blue Passion на Сря Юни 15, 2005 1:50 pm, променено общо 1 път.