Flanker написа:Kazah ti da ne se vzemash tolkova naseriozno i moje i po chesto da sme na edno mnenie!![]()
![]()

Ако някой му се иска да бъде център на внимание да си отдели от билабъл аурс и да направи нещо полезно.foxxbatter написа:Бгмот, от цялата тази дандания разбрах, че отново искаш да се направиш център на внимание. Твоя воля!
Аз ако реша да гласувам (което силно не планирам към момента) ще се метна с каляска до Отава, защото такива групови циркове не ми допадат.
да беше си мълчал и по тая тема цена нямаше да имаш.ама рекох да си мълча
Вие с фоксшит големи помощници се извъдихте - да бяхте открили взаимоспомагателно дружество.Botzo написа:Фокси,
всички помагаме на някой с нещо на накой. Просто ако всеки думкаше барабаните по тоя случай ......... щеше да стане мазано
Хахахааааааа,bgmontreal написа:...Да си ме чул аз да казвам, че помагам?
Добре че тогава те сложиха други хора на място та последното което прочетохме беше:bgmontreal написа:...Митинга на който бях организатор....
т.е. разбрал си си урокаbgmontreal написа:...Митинга на който бях един от организаторите....
Абе боцо пак ли ти бе.Ми що не земеш да урганизираш ти нещо.Botzo написа: Хахахааааааа,
смях в залата.
Ми не мога да урганизирам аз, мога само да организирам а т иси много светнат с първия ти постинг. Евала нямаш срам да си кажеш кой си та се криеш.kinli написа:Абе боцо пак ли ти бе.Ми що не земеш да урганизираш ти нещо.
Ми много къса памет имаш.Ти нямаш БГ документи.Ти можиш да
гласуваш само на изборите в аржентина.Кво си са закъхарил за
изборите в БГ.Кво ша праиш в отава.На изкурзия А-а-а-а?????
Седи си на газинката,папаи сациала и след 3 години се интересуваи
за изборите в кънада.
А-а-а кату гледъм кви образи има там ша зема да са уткажа да хода.
Ай сиктир