bgmontreal написа:Ами боцо ето ти една сметка - рейса е за 58 човека и струва 1050 + такси.
bgmontreal,
по това дето си го написал по груби сметки излиза по повече от $20 на човек. От каде идва рестото?
п.п. Не съм писал за базик просто ме помолиха хора които са си правили сметките по предишния ценораспис.
ами като си правят сметките тогава да дадат по $23.45 на човек.
Каквото и да прави човек за сънародниците си все ще се намери някой да покаже, че сънародниците са му българи.
Като си заобичал така страстно новата си родина, защо не се държиш като нейн гражданин?
Повечето хора идват семейно и това значи още 150 от моя джоб - не мислите ли с фоксарчо, че е време да оставите батковците на мира?
Дани, един съвет, ако позволиш :
не обръщай внимание на заяждащите се; начинанието е много хубаво замислено (според мен, разбира се) и би било чудесно да се реализира; а лаещите ги остави - те това само могат, не да градят нещо, а да вдигат безсмислен шум...
Още малко и ще те накарат да си публикуваш тук и данъчната си декларация...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
bgmontreal написа:.....Като си заобичал така страстно новата си родина, защо не се държиш като нейн гражданин?....
bgmontrealски,
аз съм си гражданин на новата ми родина. Ама нещо не разбирам неадекватния ти отговор.
Казах май много ясно че питам заради съседите и ми е ясно че пак не си разбрал. Както и да е с теб е бесмислено да се говори.
bgmontreal написа:.....Като си заобичал така страстно новата си родина, защо не се държиш като нейн гражданин?....
bgmontrealски,
аз съм си гражданин на новата ми родина. Ама нещо не разбирам неадекватния ти отговор.
Казах май много ясно че питам заради съседите и ми е ясно че пак не си разбрал. Както и да е с теб е бесмислено да се говори.
ами като гражданин на новата ти родина се научи да не правиш сметки на чужд гръб и да не говориш от името на други (които НЕ съществуват).
И за да не правим тоя цирк - ВСИЧКИТЕ ТИ СЪСЕДИ (доказано с документ) ще бъдат по старата тарифа!
Все ще прежаля $5 заради такъв говорител на онеправданите какъвто си ти!
Няма и не може да има тема която да не омажеш - сега доволен ли си?
bgmontreal написа:ами като гражданин на новата ти родина се научи да не правиш сметки на чужд гръб и да не говориш от името на други (които НЕ съществуват).
И за да не правим тоя цирк - ВСИЧКИТЕ ТИ СЪСЕДИ (доказано с документ) ще бъдат по старата тарифа!
Все ще прежаля $5 заради такъв говорител на онеправданите какъвто си ти!
Няма и не може да има тема която да не омажеш - сега доволен ли си?
Данчо какво да ти кажа ....... Пита ме janiz и веднага може да ти се докаже с документ. Ама сега е до мен и като гледа простотийте ти май нама да дойде.
НАистина имаш някакъв проблем и добре че е форума да си го избиваш в него. Не забравяй че единствения тук дето раздвоява или разроява личността си ТИ!!!
За твое сведение ако прятя всичките ми съседи ще ръфаш една година суров лук, но спецялно ще се постарая да не паднеш толкова.
foxxbatter написа:Бгмот, от цялата тази дандания разбрах, че отново искаш да се направиш център на внимание. Твоя воля!
Аз ако реша да гласувам (което силно не планирам към момента) ще се метна с каляска до Отава, защото такива групови циркове не ми допадат.
Ами метни се с каляска до Отава и остави тази тема на любителите на груповите циркове тогава!
Или трябва да искаме твоето разрешение?
Не те разбирам, БГМонтреал прави нещо, защо се мешаш там?
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
IvHaydu написа:....Не те разбирам, БГМонтреал прави нещо, защо се мешаш там?
Ми Ив ще ти обясня, bgmontrealски както прави така нещо все му става. Да го е страх човек да го попита нещо и обръща всичко на заяждане и на интриги. Ако беше малко по-нормален никога нямаше да стават такива глупости.
IvHaydu написа:....Не те разбирам, БГМонтреал прави нещо, защо се мешаш там?
Ми Ив ще ти обясня, bgmontrealски както прави така нещо все му става. Да го е страх човек да го попита нещо и обръща всичко на заяждане и на интриги. Ако беше малко по-нормален никога нямаше да стават такива глупости.
Аз смятам, че БГМонтреал наистина понякога е малко по-докачлив от нормалното, това е така...
Но върху главата на човека се изля толкова помия, че доста други на негово място щяха да вземат една пушка-помпа и да раздават правосъдие...
Не знам, към мен е бил винаги точен и коректен, отделял е от времето си, за да се занимава с мои глупости...
Има по-остър език, но това не е израз на лошотия, а на темперамент.
Знаеш, Боцо, и на теб ти е прикипявало, като всички ти налитат като бикове на червено...
Аз затова и не искам да се карате, и двамата сте готини хора, просто не си комуникирате добре...
Alooo, normalnite - samo za informaciya bilet sas Sivata Hratka dvuposochen do Otava e 60CAD taka che aide stiga s tiya UMNOSTI i pazarlaci na drebno! Mai naistina nyakoi hora kadeto i da sa jivyali ne mogat da nadskochat "balgarskata rabota" ta zatova i tolkova prezirat BG, kato che li tya im e vinovna.
Choveka kaza kakvi sa usloviyata, kolko struva i daje obyasni zashto e taka - ili gi priemate ili si organizirate neshto samite vie po-dobro, stiga ste skapvali klaviaturite i ste tarsili pod vola tele che samo *** she namerite!
Flanker написа:Alooo, normalnite - samo za informaciya bilet sas Sivata Hratka dvuposochen do Otava e 60CAD taka che aide stiga s tiya UMNOSTI i pazarlaci na drebno! Mai naistina nyakoi hora kadeto i da sa jivyali ne mogat da nadskochat "balgarskata rabota" ta zatova i tolkova prezirat BG, kato che li tya im e vinovna.
Choveka kaza kakvi sa usloviyata, kolko struva i daje obyasni zashto e taka - ili gi priemate ili si organizirate neshto samite vie po-dobro, stiga ste skapvali klaviaturite i ste tarsili pod vola tele che samo *** she namerite!
Ти четеш ли изобщо какво съм написал?
IvHaydu написа:
Ти четеш ли изобщо какво съм написал?
Haidu, vaobshte ne beshe za tebe, no shtom si se prichislil sam, ne moga da pomogna!
ю
Защото аз написах, че БГМонтреал е понякога по-докачлив от нормалното, а ти си написал "Алооо, НОРМАЛНИТЕ...", та реших, че за мен се отнася...
Иначе - странно, но с теб сме на едно мнение...