Продавам гоблени?
-
Продавам гоблени?
Някой да знае къде мога да продам 7 гоблена в Монреал? Или поне да ми каже къде да пусна обява за продажбата им? Благодаря предварително! 

- Optimist Creed
Re: Продавам гоблени?
В ebay.comtodor++ написа:Някой да знае къде мога да продам 7 гоблена в Монреал? Или поне да ми каже къде да пусна обява за продажбата им? Благодаря предварително!
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
-
Re: Продавам гоблени?
MERCIOptimist Creed написа:В ebay.comtodor++ написа:Някой да знае къде мога да продам 7 гоблена в Монреал? Или поне да ми каже къде да пусна обява за продажбата им? Благодаря предварително!
http://www.lespac.com/ .Може да избираш различни райони на Монреал.
Aма ebay.com май е по добре да се пробваш.Един познат канадец обикаля оказионите в Монтеал и купува фотоапарати и китари (че от това разбира) и ги продава по ebay .Не печеле кой знае колко,но ве пак...
Aма ebay.com май е по добре да се пробваш.Един познат канадец обикаля оказионите в Монтеал и купува фотоапарати и китари (че от това разбира) и ги продава по ebay .Не печеле кой знае колко,но ве пак...
- Optimist Creed