А, сега разбирам, искаш предложение полезно "до край" и нещо повече от "акъл". Ами с това трябваше да започнеш - Кой може да дойде и да ми натовари багажа и да ме закара? Щеше да има по-малко постове, но може би щяха да са по-конструктивни и обстоятелствени .
anxeli написа: А, сега разбирам, искаш предложение полезно "до край" и нещо повече от "акъл". Ами с това трябваше да започнеш - Кой може да дойде и да ми натовари багажа и да ме закара? Щеше да има по-малко постове, но може би щяха да са по-конструктивни и обстоятелствени .
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Siguren sam che ako edin Greek ili evrein ima nujda ot pomosht vednaga biha se otzovali ot negovata obshntost.Podarjat se horata i tova e.Stara istina e za bulgarite v chujbina.Vseki go znae.Sajaliavam no e taka.
Wellcome to Canada Janiz.
Ти какво си мислеше 4е некои тука ще ти помогне ли?
И тука българите сме си същите боклуци, е има на 10 и един двама свестни - дано да ги срещнеш.
Аз имам кола но е малка, мога с нея да ти пренеса ра4ния багаж и TV без да плащаш нищо разбира се, но за матрака си търси друг вариант. Ако те интересува - пиши
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Abe stiga ste obob6tawali be. Tuk sam widiala tolkowa pomo6t ot balgari za tolkowa kratko wreme, kolkoto w BG za celia si jiwot ne sam widiala. Opitwam se i az da se rewan6iram, i doniakade uspiawam, mislia, taka 4e stiga s tia kli6eta za balgarite w 4ujbina.
подкрепям мнението на анито , не трябва да се правят генерални изводи за българи , гърци и т.н националности .
аз лично не познавам хора с ван , пикап или както се казва колата , виждам обяви в интернет и ако ми потрябва просто ще си потърся , а не " питах , никой не ми каза , еми явно това си е боклуци навсякъде ".
тука съм спирала хора на улицата да ги питам дали имат нужда от помощ без да са ми я искали .
колата ми е с 2 врати и не й падат задните седялки , ето моето обяснение защо не мога да преместя нечий матрак .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
bateto написа:да не караш Ауди ТТ или Нисан 350,щото тия са mи любиmите
в момента , в който мога да си позволя Ауди ТТ , няма да съм в Канада.
иначе по повод на темата , гледам в руския форум има подобна тема и въпрос , видях , че Джой е пуснала линк но не знам дали е към тази тема , не съм проверявала .
ето линк-а и от мене , извинявам се ако се повтаря : http://www.monquebec.com/ru/forum/viewtopic.php?t=7380
Stoynev написа:Wellcome to Canada Janiz.
И тука българите сме си същите боклуци, е има на 10 и един двама свестни - дано да ги срещнеш.....
А за това:
Stoynev написа:.....Аз имам кола но е малка, мога с нея да ти пренеса ра4ния багаж и TV без да плащаш нищо разбира се, но за матрака си търси друг вариант. Ако те интересува - пиши
малко офтопик наскоро си мислех , че може да се пусне анкета колко от пишещите тук , са в канада благодарение на форума , да кажем поне 80-90 % от помощта , която са получили дали не е дошла оттука - информация , лични съобщения , разкази от първо лице , интернет връзки и т.н.
Вижтре какво на всичко които ми задават глупави въпроси ще повторя цитата с клойто съм съгласен:
Stoynev написа:Wellcome to Canada Janiz.
И тука българите сме си същите боклуци, е има на 10 и един двама свестни - дано да ги срещнеш.....
Дали съм ясен или пак ще ме питате кой ми е помогнал?
А доказателството е на лице ..... 4 страници глупости и само 1-2 предложения със смисъл ..... т.е. българска работа.
Ме се замислихте че човека може да няма нет като гледате колко редовно пише и че сигурно не е издържал да чете глупостите ви.